manufacturer logo
Persons kryddskåp Grillvante Blå

Persons kryddskåp Grillvante Blå - Almedahls

169 kr
st
Välj en variant
   I lager för omgående leverans
(Beräknad leveranstid 1-2 arbetsdagar)
Fri Frakt & 365 dagars öppet köp
  • Designad av Astrid Sampe
  • Klassikt mönster
  • En snygg detalj i ditt kök

Grillvante i serien Persons kryddskåp från Almedahls, designad av Astrid Sampe. Det har nu gått 60 år sedan den banbrytande designen Persons kryddskåp lanserades för första gången, och än idag håller mönstret i hemmen. Använd denna för att skydda dig när du lagar eller bakar dina favoriter. Är även en snygg detalj att ha hänga framme i köket.

För klassiker tillbaka till livet

Almedahls har vuxit genom generation av designers, med grunden i textil-oraklet Astrid Sampe i spetsen följt av Ulla Eson Bodin, och nu Sara Berner. Almedahls arbetar aktivt med att ta vara på klassikerna genom att föra dem tillbaka till livet genom bland annat en ny uppdaterad färgsättning.

Nordiska designtraditioner

Företaget har sina rötter i starka nordiska designtraditioner som går tillbaka till 1846 när företaget grundades. Produkterna är utvecklade för både hem och offentlig miljö. Kompromisslös kvalitet, unik modern design och hållbarhet genomsyrar allt företaget gör och designar.

Tidlös design med högt värde

Almedahls erbjuder hela skalan från stora nyckelfärdiga inredningslösningar till en inspirerande designprodukt för ditt hem. Den tidlösa designen och kvaliteten på det Almedahls skapar ger lösningar till ditt hem som ger så mycket högre värde än kostnaden.

Miljömedvetenhet i alla steg

En viktig komponent för Almedahls är miljön. Företagets produkter utvecklas för att, under hela sin livstid, ska ha så liten påverkan på miljön som möjligt. Hela produktionskedjan, från att styra råmaterial till kemiska komponenter, är naturligt och oerhört viktig för Almedahls.

Färg Blå
Material Linne

Artnr: 10052663 / 28617796