manufacturer logo
Picknick Förkläde -40%

Picknick Förkläde - Almedahls

329 kr 199 kr
st
Välj en variant
   I lager för omgående leverans
(Beräknad leveranstid 1-2 arbetsdagar)
Fri Frakt & 365 dagars öppet köp
  • Designad av Marianne Westman
  • Klassiskt mönster
  • Skydda dig och dina kläder från stänk

Förkläde i serien Picknick från Almedahls, designad av Marianne Westman. Mariann Westman handplockades till Rörstrands Porslinsfabriker 1950, då var hon endast 22 år. 2009, nästan 60 år senare, inledde Marianne samarbetet med Almedahls, vilket gör att vi alla idag kan ta del av hennes underbara mönster.

För klassiker tillbaka till livet

Almedahls har vuxit genom generation av designers, med grunden i textil-oraklet Astrid Sampe i spetsen följt av Ulla Eson Bodin, och nu Sara Berner. Almedahls arbetar aktivt med att ta vara på klassikerna genom att föra dem tillbaka till livet genom bland annat en ny uppdaterad färgsättning.

Nordiska designtraditioner

Företaget har sina rötter i starka nordiska designtraditioner som går tillbaka till 1846 när företaget grundades. Produkterna är utvecklade för både hem och offentlig miljö. Kompromisslös kvalitet, unik modern design och hållbarhet genomsyrar allt företaget gör och designar.

Tidlös design med högt värde

Almedahls erbjuder hela skalan från stora nyckelfärdiga inredningslösningar till en inspirerande designprodukt för ditt hem. Den tidlösa designen och kvaliteten på det Almedahls skapar ger lösningar till ditt hem som ger så mycket högre värde än kostnaden.

Miljömedvetenhet i alla steg

En viktig komponent för Almedahls är miljön. Företagets produkter utvecklas för att, under hela sin livstid, ska ha så liten påverkan på miljön som möjligt. Hela produktionskedjan, från att styra råmaterial till kemiska komponenter, är naturligt och oerhört viktig för Almedahls.

Längd 91 cm
Färg Flera färger
Material Bomull

Artnr: 10052689 / 28617822

Så tyckte andra om produkten

5
5
5
5
5
5.0 / 5 (2)
för 7 månader sedan
5
5
5
5
5
Jätte fint förkläde, passar extra bra till mina tallrikar med samma mönster!
ett år sedan
5
5
5
5
5
Jättebra och enkelt,snabb frakt