KitchenAid

Pour Over Kaffebryggare Contour Silver 1,25 liter

Pour Over Kaffebryggare Contour Silver 1,25 liter
  1 990 kr
  LÄGG I KUNDKORG
  I lager, 1-3 arbetsdagar leveranstid
  Fri Frakt
  Öppet köp
  Snabb leverans

  • Certifierad av ECBC

  • 93°C varmt vatten direkt i filterkorgen

  • ”Pour over”- kaffebryggning

  PRODUKTBESKRIVNING

  Filterkaffebryggare som kombinerar det bästa från den traditionell "pour over"-kaffebryggningen med en avancerad teknologi i en smart maskin. Kapacitet på 1,18 liter med koppval. Välj mellan 2 och 8 koppar kaffe i äkta traditionell filterkaffe-stil.

  Optimal fyllig smak

  Varmt vatten rinner i en konstant, tunn ström över de malda bönorna som då absorberar vattnet och friger kolsyra, detta för att ge den optimala fylliga smaken. Kaffebryggaren ger dig kaffe med kraftig aroma, precis när och som du önskar med inställningar för mellan- och mörkrostning med endast ett tryck. Upplev alla de olika smakämnena i de olika rostningsgraderna.

  Konstant kaffearom

  Kaffebryggaren är utrustad med en automatiserad och programmerbar filterkaffeteknologi och optimerad bryggningstemperatur med toppmonterad vattentank. Doserar 93 grader varmt vatten direkt ner i filterkorgen, detta för att värmeförlusten ska minimeras och en konstant utvinning av kaffearomen säkerställs.

  Håller kaffet varmt i 30 minuter

  Display med statuslinje visar varje steg i bryggningsprocessen. Från uppvärmningen av vatten till överhällning på kaffebönorna. Värmeplatta upp till 59 grader gör det möjligt att förvärma kannan och att hålla det bryggda kaffet varmt i 30 minuter utan överuppvärmning.

  Certifierad av Special Coffee Association Europe (ECBC) som garanterar den bästa kaffebryggningen.


  SPECIFIKATION

  Varumärke:KitchenAid
  Effekt1200 W
  Volym125 cl
  Garanti2 år
  FärgGrå
  Antal koppar8 st
  Artnr:10059674 /28946589