Severin

Raclettegrill Hel Natursten, 8 pannor

Raclettegrill Hel Natursten, 8 pannor
699 kr
LÄGG I KUNDKORG
Beställningsvara, 3-4 veckor leveranstid
Fri Frakt
Öppet köp
Snabb leverans

PRODUKTBESKRIVNING

Vad är raclette?

Raclette är en ostsort som smälter på ett väldigt fint och speciellt sätt under hög värme. En raclette-grill består i grunden av en grillplatta på vilken du steker och grillar olika råvaror, så som kallskuret och grönsaker. Under grillplattan placerar du medföljande småpannor, fyllda med en skiva raclette-ost i varje. När råvarorna är klara och raclette-osten smält i sin form skrapar du ur osten och äter den tillsammans med det du just tillagat. Lika trevligt tillsammans med barnen som med vännerna. Alla får laga sin egen mat runt matbordet!

Hur gör man?

Köp en ordentligt stor raclette-ost (gärna ett par olika sorter). Fyll upp matbordet med tunt skuren chark, korvar, färska grönsaker och tillbehör. Ställ raclette-grillen i mitten av bordet och sitt ner. Då allt som behövs redan står på bordet kan gästerna fokusera på varandra och tillagningen under hela kvällen.

Raclettegrill Hel Natursten, 8 pannor

Från tyska Severin kommer den här raclettgrillen som med sin hela natursten i ett enda stycke ger en riktigt bra stekyta till kött, grönsaker och skaldjur. Den tjocka stenplattan är helt och hållet gjord i natursten vilken polerats för att ge en optimal kontakt med dina råvaror och därmed riktigt snabbt överföra värmen för perfekt och hastig tillagning. 

Pannorna är självklart även de belagda med ett högklassigt nonstick-material som underlättar rengöring och motverkar att ingredienser bränner fast. Kommer med 8 st pannor.

Effekt: 1500W

Justerbar termostat för fullständig värmekontroll. 

Total grillyta på hela 49 x 25 cm.

SPECIFIKATION

Varumärke: Severin
Artnr: 10042652 / 28213541

Så tyckte andra om produkten

4
4
4
4
4
4.5 / 5 (2)
för 3 månader sedan
4
4
4
4
4
Över förväntan. Jag var orolig för hur det skulle gå att rengöra stenen, men det gick utmärkt med bara vatten och en wettexduk.
för 4 månader sedan
5
5
5
5
5
Enkel och snygg produkt som höjer den sociala biten runt bordet.