Severin

Raclettegrill med Pizza-funktion, 8 pannor

Raclettegrill med Pizza-funktion, 8 pannor
949 kr
LÄGG I KUNDKORG
I lager, 1-3 arbetsdagar leveranstid
Fri Frakt
Öppet köp
Snabb leverans

PRODUKTBESKRIVNING

Vad är raclette?

Raclette är en ostsort som smälter på ett väldigt fint och speciellt sätt under hög värme. En raclette-grill består i grunden av en grillplatta på vilken du steker och grillar olika råvaror, så som kallskuret och grönsaker. Under grillplattan placerar du medföljande småpannor, fyllda med en skiva raclette-ost i varje. När råvarorna är klara och raclette-osten smält i sin form skrapar du ur osten och äter den tillsammans med det du just tillagat. Lika trevligt tillsammans med barnen som med vännerna. Alla får laga sin egen mat runt matbordet!

Hur gör man?

Köp en ordentligt stor raclette-ost (gärna ett par olika sorter). Fyll upp matbordet med tunt skuren chark, korvar, färska grönsaker och tillbehör. Ställ raclette-grillen i mitten av bordet och sitt ner. Då allt som behövs redan står på bordet kan gästerna fokusera på varandra och tillagningen under hela kvällen.

Raclette med Pizza-funktion - familjens favorit

En speciell sorts raclette som erbjuder ett ytterligare tillagningssätt. Genom att den även har ett undre värmeelement så får du möjlighet att tillaga rätter i pannorna med både under- och övervärme. Därmed kan du fylla varje panna med exempelvis pizzadeg, och sedan bygga på med fler ingredienser samt ost. Helt plötsligt har du 8 st minipizzor! Uppskattat av barnfamiljer där alla på ett enkelt sätt får delta i matlagningen genom att välja ingredienser till de små pannorna.

Raclettens övre stekplatta är vändbar och har både en räfflad och en slät yta vilket ger möjlighet både att få ett fint stekresultat och en riktigt bra grillning. Utmärkt för tillagning av kött, skaldjur och grönsaker.

Levereras med 8 pannor samt stansar för att enkelt skära ut bitar av pizzadeg till pannorna. Kommer även med 8 st träspatlar.

Har en justerbar termostat som låter dig få full kontroll på temperatur och tillagning. 

Grillytan mäter 35 x 21,5 cm

Övre värmeelementet har effekt på 925W

Undre värmeelementet har effekt på 225W


SPECIFIKATION

Varumärke: Severin
Artnr: 10042675 / 28213564

Så tyckte andra om produkten

4
4
4
4
4
4.0 / 5 (1)
för 4 månader sedan
4
4
4
4
4
Bra storlek, aningens låg värme på undersidan i övrigt rekommenderas.