Severin

Raclettegrill Natursten Deluxe, 8 Pannor

Raclettegrill Natursten Deluxe, 8 Pannor
529 kr
LÄGG I KUNDKORG
I lager, 1-3 arbetsdagar leveranstid
Fri Frakt
Öppet köp
Snabb leverans

PRODUKTBESKRIVNING

Vad är raclette?

Raclette är en ostsort som smälter på ett väldigt fint och speciellt sätt under hög värme. En raclette-grill består i grunden av en grillplatta på vilken du steker och grillar olika råvaror, så som kallskuret och grönsaker. Under grillplattan placerar du medföljande småpannor, fyllda med en skiva raclette-ost i varje. När råvarorna är klara och raclette-osten smält i sin form skrapar du ur osten och äter den tillsammans med det du just tillagat. Lika trevligt tillsammans med barnen som med vännerna. Alla får laga sin egen mat runt matbordet!

Hur gör man?

Köp en ordentligt stor raclette-ost (gärna ett par olika sorter). Fyll upp matbordet med tunt skuren chark, korvar, färska grönsaker och tillbehör. Ställ raclette-grillen i mitten av bordet och sitt ner. Då allt som behövs redan står på bordet kan gästerna fokusera på varandra och tillagningen under hela kvällen.

Premium-modell från Severin

Raclettejärn tillhör de absoluta toppsäljarna från tyska Severin. Denna raclette är en riktig flaggskeppsmodell och ger dig fler och bättre förutsättningar för en trevlig middag i gott sällskap! Stekplattan är vändbar och självklart nonstick-belagd för bästa möjliga resultat och superenkel rengöring. Ena sidan är helt flat, medan den andra har små runda former i vilka du kan steka exempelvis små pannkakor. 

Den robusta naturstenen på grillens andra sida är särskilt avsedd för optimal värmespridning, och håller samtidigt värmen på ett fantastiskt sätt. 

För att ge större flexibilitet har racletten utrustats med en extra lång sladd på hela 2 meter. Termostaten är steglös för maximal kontroll på värmen. 

Har en total grillyta på ca 46 x 23 cm. 

Kommer med 8 stycken nonstick-belagda grillpannor och 8 stycken träspatlar. 

SPECIFIKATION

Varumärke:Severin
Artnr:10144734 /33573505

Så tyckte andra om produkten

4
4
4
4
4
4.5 / 5(2)
för 2 månader sedan
5
5
5
5
5
Snabb leverans och bra kvalitet på det inköpta
för 10 månader sedan
4
4
4
4
4
Jag hade hellre haft stekplatta på båda halvorna i stället för stenen.