Severin

Raclettegrill Rund med 8 pannor

Raclettegrill Rund med 8 pannor
545 kr
LÄGG I KUNDKORG
I lager, 1-3 arbetsdagar leveranstid
Fri Frakt
Öppet köp
Snabb leverans

PRODUKTBESKRIVNING

Vad är raclette?

Raclette är en ostsort som smälter på ett väldigt fint och speciellt sätt under hög värme. En raclette-grill består i grunden av en grillplatta på vilken du steker och grillar olika råvaror, så som kallskuret och grönsaker. Under grillplattan placerar du medföljande småpannor, fyllda med en skiva raclette-ost i varje. När råvarorna är klara och raclette-osten smält i sin form skrapar du ur osten och äter den tillsammans med det du just tillagat. Lika trevligt tillsammans med barnen som med vännerna. Alla får laga sin egen mat runt matbordet!

Hur gör man?

Köp en ordentligt stor raclette-ost (gärna ett par olika sorter). Fyll upp matbordet med tunt skuren chark, korvar, färska grönsaker och tillbehör. Ställ raclette-grillen i mitten av bordet och sitt ner. Då allt som behövs redan står på bordet kan gästerna fokusera på varandra och tillagningen under hela kvällen.

Raclettegrill Rund med 8 pannor

En av Severins mest populära raclettegrillar är den här runda varianten. Den erbjuder samma goda egenskaper och kvalitet som de klassiska varianterna, men är enligt vissa enklare att komma åt från alla håll med sin runda form. Ett självklart val för dig som har ett runt matbord hemma!

Har en justerbar termostat vilket ger dig full kontroll på temperaturen och tillagningen. 

De åtta pannorna som medföljer är nonstick-belagda för enkel hantering och rengöring. 

Effekt: 1100W

Grillytan är på totalt 815 kubikcentimeter.

SPECIFIKATION

Varumärke: Severin
Artnr: 10042671 / 28213560

Så tyckte andra om produkten

5
5
5
5
5
5.0 / 5 (1)
för 2 månader sedan
5
5
5
5
5
Trevligt att fixa maten tillsammans med mycket prat bra resultat på det man lägger på rackletten