manufacturer logo
Philips Musik-system Bluetooth 20W

  Philips Musik-system Bluetooth 20W - Philips

  1 649 kr
  st
  Välj en variant
    I lager hos leverantör
  (Beräknad leveranstid2-5 arbetsdagar)
  Fri Frakt &365 dagars öppet köp

  HiFi-stereoljud som passar hemmet
  Mikromusiksystem med Bluetooth® och MULTIPAIR. Anslut upp till två Bluetooth-enheter samtidigt eller använd USB Direct, och anpassa ditt ljud med Digital Sound Control. Anslut vilken musikenhet som helst via ljudingången för att förnya din musikupplevelse. Allt-i-ett-enhet med tunn, kompakt och monteringsbar design.


  Spela upp MP3-CD, CD och CD-R/RW
  MP3 står för "MPEG 1 Audio layer-7,6 cm (3") och är en revolutionerande komprimeringsteknik där digitala musikfiler kan göras upp till 10 gånger mindre utan att ljudkvaliteten försämras i någon större utsträckning. MP3 är ett vanligt ljudkomprimeringsformat på Internet för snabb och enkel överföring av ljudfiler.


  USB Direct för enkel MP3-musikuppspelning
  Tack vare fullständig filöverföringskapacitet kan du lätt och bekvämt få åtkomst till mer musik via inbyggt USB Direct.


  Ljudingång för bärbar musikuppspelning
  Ljudingången möjliggör direktuppspelning av ljudinnehåll från bärbara mediespelare. Du kan njuta av din favoritmusik med ljudsystemets enastående ljudkvalitet. Dessutom är ljudingången mycket praktisk eftersom du bara behöver ansluta din bärbara MP3-spelare till ljudsystemet.


  Basreflexhögtalarsystem som ger ett djupt och kraftfullt ljud
  Basreflexhögtalare ger en djup bas från kompakta högtalarlådor. De skiljer sig från vanliga högtalarlådor genom att en baskanal är akustiskt förbunden med woofern för att få en lågfrekvent uteffekt från systemet. Resultatet blir en djupare kontrollerad bas och mindre distorsion. Det fungerar genom att luftmassan i baskanalen fås att vibrera som i en konventionell woofer för att på så sätt skapa resonansen. Tillsammans med gensvaret från woofern skapas lågfrekventa ljud och du kan uppleva nya djupa basljud.


  Strömma musik via Bluetooth® med ihopparning av flera enheter samtidigt
  Trådlös ljudöverföring via Bluetooth® blir allt vanligare i ljudsystemens värld, men de flesta Bluetooth®-kompatibla system kan bara ansluta en enhet åt gången. Med ihopparning av flera enheter kan du para ihop upp till tre enheter och växla mellan dem på ett ögonblick.


  Flexibel placering med alternativ för väggmontering
  Den perfekta kombinationen av tunn och mångsidig design – Philips ljudsystem är smart designad och smälter in i inredningen. Ljudsystemets basenhet utgörs av ett stativ så att systemet kan placeras säkert på en hylla eller i ett skåp. Monterar du det på väggen har du fortfarande samma flexibilitet som om du använder det fristående stativet.

  Färg: Svart


  Artnr:10130947 /28665165

  Leilas