Napoleon

Rök Apollo AS300K

Rök Apollo AS300K
5 818 kr
LÄGG I KUNDKORG
Beställningsvara, 3-4 veckor leveranstid
Fri Frakt
Öppet köp
Snabb leverans

PRODUKTBESKRIVNING

  • Temperaturhål på varje grillnivå
  • Dubbla ventiler
  • Grill och rök i samma funktion

Rök med tättslutande dörrar med gångjärn för att ge en enkelt åtkomst till vattenbehållaren och grillkolskorgen. Övre locket har en praktiskt stång med fem krokar för att enkelt kunna hänga upp valfritt livsmedel som till exempel fisk, revben eller korv. 

3-in-1 

Använd den för rökning med blötlagda eller torra spån eller som en fristående kolgrill med lock. Varje enhet, två stycken ingår, har ett grillgaller med en diameter på 48 cm.

Först i branschen

1981 föddes namnet Napoleon, och i och med det kom den första kaminen med en lucka av Pyroceram, temperaturtåligt keramiskt glas - den första i branschen. Detta var en av många milstolpar för Wolf Steel och under de efterföljande åren ökade efterfrågan på Napoleons vedkaminer utanför Ontarios gränser till övriga Kanada, USA, Europa och Storbritannien.

Största privatägda producenten

Idag tillverkas Napoleons produkter på en 228 600 kvadratmeter stor fabrik och har öven 700 anställda. Företaget är Nordamerikas största privatägda producenter av grillar för kol eller glas.

Tillfredsställande matlagningsupplevelse

Med en överlägsen teknik, stabil prestanda, balanserad design och enastående kundservice är Napoleons produkter designade för att utmärka sig. Napoleon erbjuder en matlagningsupplevelse som är lika tillfredsställande som de smakfulla måltider som du tillagar.


SPECIFIKATION

Varumärke: Napoleon
Artnr: 10052327 / 28610755

Tillbehör

Rökspån Lönn

Napoleon

Rökspån Lönn

118 kr
Rökspån Hickory

Napoleon

Rökspån Hickory

118 kr