manufacturer logo
Serveringsbricka Emma

Serveringsbricka Emma - Stelton

1 161.25 kr 1 161.25 kr 929 kr
st
Välj en variant
  I lager för omgående leverans
(Beräknad leveranstid )
Fri Frakt & 365 dagars öppet köp
  • Mäter 30x43 cm

Emma serveringsbricka låter dig servera te och kaffe för flera personer på ett enkelt sätt. Samla muggar, mjölkkanna, sockerskål och termos på Emma serveringsfat så att du kan bära allt på en gång. Brickan har samma harmoniska design som de övriga produkterna i Emma serien. Balansen mellan de vita laminatet och den vackra ramen i bambu ger brickan ett enkelt utseende och framhäver brickans fina form. . Den nya brickan är lätt att bära, så duka upp med nybryggt te eller kaffe och kanske något gott till en trevlig stund, självklart så rymms hela Emma serien på brickan.


Produktspecifikation:
Material: Laminat, bambu.
Bredd: 30 cm.
Höjd: 4.5 cm.
Längd: 43 cm.
Design: HolmbäckNordentoft

Emma är en sober och minimalistisk serie för kaffe och te från Stelton. Både kaffe samt tekannan har stålinsatser för att hålla dryckerna varma. Med ett enkelt klick öppnar du hällfunktionen på kaffekannan. Emma är raffinerade retro med starka linjer och fokus på form och funktion.

Emma-serien har en retro-twist i en modern och innovativ design för dagligt bruk. Serien är en del av Steltons designfamilj, Danish Modern 2.0. Den kännetecknas av starka, enkla linjer och är skapad med fokus på form och funktion. Precis som vanligt. Hela Emma-serien kombinerar klassisk design med en modern tolkning där stål, trä och porslin skapar nya klassiker till fikabordet.

Handtaget i bokträ ger termoskannan en speciell nordisk känsla. Med Emma är det nu möjligt att servera te och kaffe i matchande termoskannor i en minimalistisk design som är behagliga att se på. Båda kannorna har stålinsatser och alla delar i serien är i blå ton-i-ton-nyanser som diskret passar in i hemmet.

Bredd/diameter 30 cm
Material Bambu
Form Rektangulär
Färg Vit
Skötsel
Höjd 4.5 cm
Kampanjer

Artnr: 10008117 / 26686601