Global

Set G-55,GS-38

Set G-55,GS-38
Kampanj
1 999 kr
LÄGG I KUNDKORG
I lager, 1-3 arbetsdagar leveranstid
Fri Frakt
Öppet köp
Snabb leverans

  • Cromova 18-stål

  • Slipas i tre steg

  • Karaktäristiskt prickmönster

PRODUKTBESKRIVNING

GS Skalkniv 9 cm & G Kockkniv 15 cm

GS står för Global Small, och är de mindre stansade knivarna i Globals sortiment. G-serien är en stansad kniv med svets mellan kniv och blad.

Skalkniven är perfekt för att skära mindre grönsaker. Kniven är otroligt lättarbetad med sin skärpa och det greppvänliga handtaget. Kockkniven är en klassiskt kockkniv, i en lite mindre form, vilket gör den otroligt lättarbetat. Med dessa två knivar har du allt du behöver för att skapa de mest fantastiska i ditt kök.

Exklusiv sammansättning stål

Kniven är tillverkad i Japan och slipas i tre steg, de sista steget för hand av en så kallad Master, som kräver en erfarenhet på 5-6 år. Stålet som knivarna tillverkas av heter Cromova 18, en unik sammansättning som är exklusivt framtaget för Global. Det karaktäristiska prickmönstret på knivens handtag ger ett bra grepp, halkskydd samt en behaglig känsla. Skaftet är fyllt med sjösand för att skapa den perfekta tyngden och balansen.

Uppskattad av proffs och hemmakockar

Det är ingen slump att Global har nått stora framgången världen över. Kombinationen av ett fantastiskt stål, tidlös design och hantverksskicklighet har gjort Globals knivar uppskattade av både proffs och hemmakockar. Både svenska kocklandslaget och många av vinnarna av titeln Årets Kock använder sig av Global-knivar. Både till vardags och i tävling, det bästa betyget en kniv kan få.

SPECIFIKATION

Varumärke: Global
Typ av kniv Allroundkniv, Kockkniv, Grönsaksknivar, Skalkniv
Material Rostfritt stål
Tål Maskindisk
Artnr: 10056433 / 28711108