Almedahls

Sill Kökshandduk

Sill Kökshandduk
  89 kr
  LÄGG I KUNDKORG
  I lager, 1-3 arbetsdagar leveranstid
  Öppet köp
  Snabb leverans

  • Designad av Marianne Nilsson

  • Klassiskt mönster

  • Kompromisslös design

  PRODUKTBESKRIVNING

  Kökshandduk i serien Sill från Almedahls, designad av Marianne Nilsson. Marianne Nilsson startade sin karriär med att arbeta för Astrid Sampe på NK Textilkammare. Marianne kom från konstfack och var en av Astrids närmaste medarbetare, serien Sill skapade hon inför den berömde H55 mässan i Helsingborg, och denna serie tillverkas än idag.

  För klassiker tillbaka till livet

  Almedahls har vuxit genom generation av designers, med grunden i textil-oraklet Astrid Sampe i spetsen följt av Ulla Eson Bodin, och nu Sara Berner. Almedahls arbetar aktivt med att ta vara på klassikerna genom att föra dem tillbaka till livet genom bland annat en ny uppdaterad färgsättning.

  Nordiska designtraditioner

  Företaget har sina rötter i starka nordiska designtraditioner som går tillbaka till 1846 när företaget grundades. Produkterna är utvecklade för både hem och offentlig miljö. Kompromisslös kvalitet, unik modern design och hållbarhet genomsyrar allt företaget gör och designar.

  Tidlös design med högt värde

  Almedahls erbjuder hela skalan från stora nyckelfärdiga inredningslösningar till en inspirerande designprodukt för ditt hem. Den tidlösa designen och kvaliteten på det Almedahls skapar ger lösningar till ditt hem som ger så mycket högre värde än kostnaden.

  Miljömedvetenhet i alla steg

  En viktig komponent för Almedahls är miljön. Företagets produkter utvecklas för att, under hela sin livstid, ska ha så liten påverkan på miljön som möjligt. Hela produktionskedjan, från att styra råmaterial till kemiska komponenter, är naturligt och oerhört viktig för Almedahls.

  SPECIFIKATION

  Varumärke:Almedahls
  Längd70 cm
  FärgBlå
  MaterialLinne
  Artnr:10052732 /28617865

  Tillbehör

  Sill Pappersservetter

  Almedahls

  Sill Pappersservetter

  45 kr