Almedahls

Sill Pappersservetter

Sill Pappersservetter
45 kr
LÄGG I KUNDKORG
I lager, 1-3 arbetsdagar leveranstid
Öppet köp
Snabb leverans

  • Designad av Marianne Nilsson

  • Klassiskt mönster

  • Kompromisslös design

PRODUKTBESKRIVNING

Pappersservetter i serien Sill från Almedahls, designad av Marianne Nilsson. Marianne Nilsson startade sin karriär med att arbeta för Astrid Sampe på NK Textilkammare. Marianne kom från konstfack och var en av Astrids närmaste medarbetare, serien Sill skapade hon inför den berömde H55 mässan i Helsingborg, och denna serie tillverkas än idag.

För klassiker tillbaka till livet

Almedahls har vuxit genom generation av designers, med grunden i textil-oraklet Astrid Sampe i spetsen följt av Ulla Eson Bodin, och nu Sara Berner. Almedahls arbetar aktivt med att ta vara på klassikerna genom att föra dem tillbaka till livet genom bland annat en ny uppdaterad färgsättning.

Nordiska designtraditioner

Företaget har sina rötter i starka nordiska designtraditioner som går tillbaka till 1846 när företaget grundades. Produkterna är utvecklade för både hem och offentlig miljö. Kompromisslös kvalitet, unik modern design och hållbarhet genomsyrar allt företaget gör och designar.

Tidlös design med högt värde

Almedahls erbjuder hela skalan från stora nyckelfärdiga inredningslösningar till en inspirerande designprodukt för ditt hem. Den tidlösa designen och kvaliteten på det Almedahls skapar ger lösningar till ditt hem som ger så mycket högre värde än kostnaden.

Miljömedvetenhet i alla steg

En viktig komponent för Almedahls är miljön. Företagets produkter utvecklas för att, under hela sin livstid, ska ha så liten påverkan på miljön som möjligt. Hela produktionskedjan, från att styra råmaterial till kemiska komponenter, är naturligt och oerhört viktig för Almedahls.

SPECIFIKATION

Varumärke: Almedahls
Material Papper
Färg Blå
Artnr: 10052735 / 28617868

Tillbehör

Sill Disktrasa

Almedahls

Sill Disktrasa

35 kr
Sill Kökshandduk
-25%

Almedahls

Sill Kökshandduk

119 kr
89 kr