manufacturer logo
Skärbräda Ek 48x32 cm

Skärbräda Ek 48x32 cm - Morberg

669 kr
st
Välj en variant
   I lager för omgående leverans
(Beräknad leveranstid 1-2 arbetsdagar)
Fri Frakt & 365 dagars öppet köp
  • Kvalitetsprodukt till ett rimligt pris
  • Används av Per Morberg själv
  • Många användningsområden

Inspireras även du av Per Mobergs program "Vad blir det för mat?", dricker du hans populära rödvin "Moberg" eller följer du hans succé i "Sveriges Mästerkock"?

Morberg har fångat många hjärtan hemma i den svenska TV-soffan med "Vad blir det för mat?" och "Sveriges Mästerkock" och nu släpper Morberg en kollektion med klassiska och gedigna produkter, produkter som han själv använder i köket, som du kan ta del av och använda själv i ditt kök. 

Denna skärbräda är tillverkad i massiv ek, allt för att ge en rejäl och gedigen känsla. Använd den till det mesta - servera dina charkuterier, hacka dina favorit ingredienser och även som en snygg detalj i ditt kök.  

En del av Per Mobergs kökskollektion fylld med gedigna kvalitetsprodukter att använda i generation efter generation. Produkter som Moberg själv använder i köket, och endast det bästa är bra nog. Han anser själv att bra redskap i köket är minst lika viktiga som kvaliteten på råvarorna. 

"Många av de bästa produkterna har ju sett likadana ut i hundratals år. Därför har jag tagit fram mina egna köksredskap som mina barnbarnsbarn också ska kunna använda - gedigna kvalitetsprodukter till ett rimligt pris" - Per Morberg.

Färg Beige
Material Ek
Skötsel Tål ej maskindisk
Typ av skärbräda Träskärbrädor
Form Rektangulär
Bredd/diameter 32 cm
Längd 48 cm

Artnr: 10051918 / 28470402