Caso

Sound&Cool - Loungebord med Soundbar och Dubbla Kylfack

Sound&Cool - Loungebord med Soundbar och Dubbla Kylfack
11 095 kr
LÄGG I KUNDKORG
I lager, 1-3 arbetsdagar leveranstid
Fri Frakt
Öppet köp
Snabb leverans

PRODUKTBESKRIVNING

Det ultimata soffbordet

Caso Design har tagit fram detta loungebord i vilket de med stor omsorg och precision fört in både en högklassig soundbar med kristallklart ljud och inte mindre än två rymliga kylfack. Raka och enkla linjer i kombination med klassiska färg- och materialval ger möbeln ett exklusivt estetiskt uttryck. 

Ena långsidan består av en inkapslad högtalare som återger ett kristallklart ljud med tydlig och djup bas (Stereo 2.0, totalt 60W). För att spela musik kan du välja att ansluta möbeln via antingen Bluetooth eller AUX. 

Den andra långsidan har försetts med två separata kylfack. Du kan själv ställa in temperaturen i respektive fack då de båda är inviduella temperaturzoner. En perfekt lösning som låter dig ha dryck och snacks tillgängligt och perfekt tempererat under hela TV-kvällen! Kylfacken kan hålla temperaturer mellan 1-12 grader. God isolering och effektiva kylsystem gör att både strömförbrukning och ljudvolym hålls på en låg nivå (max 36dB). Vid öppning startar automatiskt LED-belysning så att du får en god överblick över dina godsaker. Har kylarna inte stängts ordentligt på en stund varnar dem genom en ljudsignal. Facken är helt uttagbara vilket underlättar om du ska fylla dem eller rengöra. 

På sidan av bordet finns två USB-portar (5V/1A 5V/2.1A) - perfekt när du vill låta ladda din mobil eller surfplatta! 

Bordets ovansida består av en gedigen glasskiva. I hörnet av skivan finns en stor LED-touch-display som låter dig kontrollera din möbel och dess olika funktioner. 

Mått: 130,5 x 46 x 66,5 cm (BxHxD)

Vikt: 55 kg

SPECIFIKATION

Varumärke: Caso
Artnr: 10164731 / 51491591

Så tyckte andra om produkten

5
5
5
5
5
5.0 / 5 (1)
för 4 månader sedan
5
5
5
5
5
Jag ticker den är så bra bord