Erbjudande! Handla för över 2000 kr och få Vitvinsglas 4-pack på köpet! Gäller t.o.m. 27/5.

Övriga

Sous Vide-Kantin Rostfritt Stål med Thermobox

Sous Vide-Kantin Rostfritt Stål med Thermobox
1 027 kr
LÄGG I KUNDKORG
I lager, 1-3 arbetsdagar leveranstid
Fri Frakt
Öppet köp
Snabb leverans

  • Det ultimata sous vide-kärlet

  • Tvådelat: rostfri kantin som placeras i isolerande box

  • Kan skäras till för att passa alla sorters cirkulatorer

PRODUKTBESKRIVNING

Optimala förutsättningar för perfekt tillagning

Vid sous vide-tillagning är en jämn och konstant temperatur på vattnet A och O. En bra sous vide-cirkulator gör jobbet på ett bra sätt, men för att verkligen skapa bästa möjliga förutsättningar finns anledning att även ställa krav på ditt tillagningskärl! Kastruller är ofta lite för små för att vattnet ska kunna cirkulera på ett fullgott sätt, något som lämnar dig med en ojämn temperaturfördelning i kärlet. Plastkantiner som många använder är visserligen rymliga men har nackdelen att ofta hålla dålig isolering, samtidigt som många varianter avger hälsoskadliga ämnen vid höga temperaturer. Den här paketlösningen från en av våra främsta sous vide-leverantörer är den bästa lösningen vi hittills stött på! Kantinen i rostfritt stål har en bra vattenkapacitet och passar perfekt i den omslutande och extremt isolerande Themoboxen. Helt enkelt den perfekta lösningen för dig som sätter resultatet främst och inte vill lämna något åt slumpen!

Rymlig och anpassningsbar

Stålkantinen har en storlek på GN1/1 (53 x 32,5 x 20 cm) och rymmer ca 28 liter, dvs tillräckligt även för större tillredningar! En riktig höjdpunkt med den isolerande Thermoboxen är att den kan skäras till för att passa alla typer av cirkulatorer! Materialet är fast, men kan med lätthet bearbetas med en vass kniv för att ge perfekt plats till just din sous vide. Beroende på preferens kan du därmed även välja att placera cirkulatorn antingen på kort- eller långsidan av kärlet. Kommer med instruktion för montering av Steba's SV100 Professional, men kan boxen kan alltså skäras till för att passa även andra modeller!

SPECIFIKATION

Material Rostfritt stål
Artnr: 10153893 / 33780821

Så tyckte andra om produkten

3
3
3
3
3
3.0 / 5 (1)
ett år sedan
3
3
3
3
3
Gör sitt jobb men locket är svårt att trycka på plats och ännu svårare att öppna. Det är också svårt att lyfta ur stålbunken ur termoboxen när man behöver tömma ut vattnet.