manufacturer logo
Sous Vide-Maskin

Sous Vide-Maskin - Sansaire

1 689 kr
st
Välj en variant
  I lager för omgående leverans
(Beräknad leveranstid1-2 arbetsdagar)
Fri Frakt &365 dagars öppet köp
  • Innovativ och lättförstådd LED-display
  • Sous Vide-tillagning hemma
  • Kapacitet för 23 liter

Förvandla en gryta till ett Sous Vide vattenbad med denna banbrytande Sous Vide-maskin. En genial kökspryl som kommer att förändra sättet du närmar dig matlagning, Sansaire förpackar professionell prestanda och kvalitet till ett plånboksvänligt pris.

Äntligen kan man på ett enklare, smidigare och billigare sätt tillaga Sous Vide hemma. Med Sous Vide-maskinen från Sansaire kan du tillaga kött, grönsaker, ägg etc. på Sous Vide-viss med perfekt resultat varje gång. Maskinen håller temperaturen med en precision på 0,1 grader så köttbiten blir perfekt tillagad rakt igenom gång efter gång. 

Sous vide betyder ”under vakuum” på franska och går ut på just det: vakuumförpackat kött läggs i varmt vatten som sedan cirkuleras varsamt. I det här fallet så behöver dock inte livsmedlet vara vakuumförpackat, det viktigaste är att det ligger i en förslutningsbar påse som tål tillagningstemperaturen.

För att uppleva detta genombrott inom Sous Vide, fäst Sansaire vid sidan av grytan eller byttan, ställ in tillagningstemperatur med dess intuitiva kontroller och låt maskinen göra arbetet med att laga din måltid. LED-skärmen visar temperaturinställning i ljusa, lättlästa siffror, medan den innovativa termometern och mikroprocessorsystem håller vattnet till inom 0,1 ° C av den önskade temperaturen. Sansaire erbjuder otrolig kontroll och precision inom ett brett utbud av rätter, som t ex: löskokta ägg, perfekt saftiga kycklingbröst, laxfiléer osv. 

Sansaire är ett verktyg för det moderna köket.

Klicka här för Sansaire's guide till Sous Vide-matlagning.

MaterialRostfritt stål
FärgSvart
Volym230 cl
Effekt1100 W
Tillbehör
Skötsel

Artnr:10050755 /28415485

Så tyckte andra om produkten

4
4
4
4
4
4.4 / 5(10)
för 2 månader sedan
5
5
5
5
5
Funkar perfekt, snabb uppvärmning
för 11 månader sedan
4
4
4
4
4
andra jag köpt fungera bra har inte haft några problem annat än när jag lånade ut min första till min far men han ville behålla den så jag fick beställa en ny
ett år sedan
4
4
4
4
4
Lite plastig i sitt utförande men fungerar hur bra som helst. Håller jämn och exakt temperatur. Prisvärd!
ett år sedan
5
5
5
5
5
Mycket bra instegsmodell, fungerar perfekt i allt från en liten kastrull till 30 liters balja.
ett år sedan
4
4
4
4
4
Lite plastig i sin känsla, men funktionen är det inget fel på ;)
ett år sedan
4
4
4
4
4
Bra och relativt snabb uppvärmning till måltemperatur, men lite dålig förankring till kokkärlet som gör att sous vide - maskinen står lite ostadigt, vilket dock är av mindre betydelse.
ett år sedan
5
5
5
5
5
Vi har precis kört igång så kanske lite tidigt med ett fullständigt omdöme. Så långt är vi jättenöjda med både produkt och sous vide matlagning.
ett år sedan
5
5
5
5
5
Grym maskin. Tillaga medans du är på gymmet och kom hem till en perfekt tillagad köttbit
ett år sedan
4
4
4
4
4
Trevlig men lite svårplacerad i kastrull
ett år sedan
4
4
4
4
4
Mycket snabbare och exakta än vad jag hade förväntat mig. Enda lilla minuset är byggkvaliteten som inte är direkt dålig men inte når upp till en femma. Över lag mycket nöjd!
Leilas