manufacturer logo
Sous Vide Precision Cooker WiFi

Sous Vide Precision Cooker WiFi - Anova

1 599 kr
st
Välj en variant
   I lager för omgående leverans
(Beräknad leveranstid 1-2 arbetsdagar)
Fri Frakt & 365 dagars öppet köp
  • Tillaga råvaror till dess optimala temperatur

  • Pump som cirkulerar 8 liter vatten per min

  • Koppla till din telefon via Wifi eller Bluetooth

Anova Sous Vide med bluetooth samt WiFi-funktion.

Nu kan du på ett enkelt sätt tillaga råvaror så som kött, fisk, fågel, grönsaker, och rotfrukter till dess optimala temperatur. Du ställer enkelt in temperatur Anovans display, alternativt kopplar din Anova till din iPhone/iPad eller smartphone för att styra/följa temperaturen via dess app. I appen kan du även så recept, rekommenderade tillagningstider/temperaturer och andra smart tips för att råvaran ska bli så bra som möjligt.

Sous Vide betyder "under vakuum" och har länge använts på restauranger över hela världen. Genom att först vakuum-förpacka (alternativt lägga i en återförslutningsbar plastpåse) kött, fisk, kyckling eller vad du nu önskar tillaga och sedan sänka ned dem i ett perfekt tempererat vatten gör att du kan uppnå fantastiska resultat. Du ställer in din Sous Vide på önskad temperatur, placerar den på kanten av en kastrull/gryta/övrigt kärl, startar timern och sen sköter resten sig självt. Eftersom temperaturen ligger helt stabilt finns ingen risk för att tillaga din råvara så att den blir torr. Temperaturen håller sig inom en noggrannhet på +/- 0.01°C  tack vare att den cirkulerar vattnet. 

Vill du också kunna tillaga den där perfekta köttbiten? eller varför inte den perfekt tillagade sparrisen? med Anova Sous Vide får du ett perfekt resultat igenom hela köttbiten så resultat blir en riktigt mör & saftig köttbit där smakerna inte försvinner. Fräs sedan snabbt på råvaran i en het stekpanna för komplettera den perfekt tillagade insidan med en härligt karamelliserad yta. 

Anova Sous vide kommer snabbt bli din favorit i köket, och med hjälp av denna kan du imponera på både dig själva och dina middagsgäster med perfekt resultat varje gång.

Anovas app är tillgänglig för iOS via iTunes samt för Android via Google Play Store.

Effekt 900 W
Material Rostfritt stål
Färg Svart

Artnr: 10152703 / 33628684

Så tyckte andra om produkten

4
4
4
4
4
4.3 / 5 (3)
för 2 månader sedan
5
5
5
5
5
Inte jämfört så mycket med andra, men denna är grym, o sous vide är bland det coolaste på länge! Köttet blir mörare än på en Michelinrestaurang
för 3 månader sedan
5
5
5
5
5
Fungerar hur bra som helst, enkel och tyst
för 3 månader sedan
3
3
3
3
3
har problem att koppla telefon med bluetooth. och utan koppling så kan jag inte ändra från farenheit till celcius.