manufacturer logo
Stekgryta

Stekgryta - Pyrex

448.75 kr 448.75 kr 359 kr
st
Välj en variant
Fri Frakt
Leveranstid:
365 dagars öppet köp
  • Tål både frys och ugn
  • En stekgryta
  • Två ugnsformar

Pyrex har tagit fram en klassisk stekgryta i glas. Grytan rymmer 4,5 liter, men även locket kan användas som en separat ugnsform. Pyrex är proffs på ugnsformar i glas som kan hantera stora temperaturskillnader. Därför kan du använda grytan både i ugnen och frysen utan problem. Med greppvänliga handtag och en garanti på 10 år blir denna stekgryta en fin vän i köket för flera år framöver.

Pyrex är ett välkänt varumärke som för över 100 år sedan uppfann glas som kunde placeras både i frys och ugn. Sedan dess har de varit världsledande på ugnsformar i glas.

Längd 39cm, bredd 23cm

Bredd/diameter 23 cm
Volym 450 cl
Färg Transparent
Material Glas
Skötsel Kan diskas i maskin
Garanti 10 år
Materialinfo

Artnr: 10000313

Så tyckte andra om produkten

5
5
5
5
5
4.6 / 5 (10)
en månad sedan
3
3
3
3
3
Den här formen har, precis som andra påpekat, ett glapp i glaset vid handtaget där locket och formen går ihop. Det innebär att man kan använda formen till sådant som inte kräver en helt tättsluten form (vilket är fallet för pulled beef/pork etc). Vi har använt den till andra ugns-stekar och det har gått bra. Trots denna design som inte är toppen, så är formen ju annars jättebra, tålig, lätt att diska och fungerar precis som den ska!
ett år sedan
5
5
5
5
5
Bästa stekgrytan! Lagade pulled pork och efteråt var det lätt att rengöra den också!
ett år sedan
4
4
4
4
4
Denna stekgryta som nu är direkt nyinköpt har jag inte hunnit testa rent praktiskt än. Dock så har jag i snart 40 år flera gånger i veckan använt en mindre variant av denna gryta och är det någonting som jag aldrig skulle vilja vara av med i köket så är det definitivt denna gryta. Jag steker det mesta helt os fritt här och saker som billigt smörgåspålägg i form utav hemlagade köttfärslimpor som sedan med förkärlek skivas upp på dom samma mackor sparas ordentligt med pengar på. Hel färsk kyckling är något annat som den används flitigt till samt ni vet väl att man får ut perfekt kinamat av dom djupfrysta färdiga paketen om man först gör en stekkyckling som man river i bitar och sedan med ett par ananas ringar steker upp i en stekpanna slå sedan den färdig mikrade varma kinamaten direkt över den nu färdigstekta kyckling ananasen och vips så har ni på några minuter en kinamat som slår det mesta i den här staden och detta skrivs ifrån ett krogtätt Göteborg. Pudelns kärna är att ni kan spara väldiga pengar på denna gryta med tiden och ja vist ja risotto ris kokat i färdiga asiatiska såser med lite kokos mjölk köttfärs och en enkel lök så har ni middag till en hel familj eller i flera dagar till ungkarlen eller ungmön.
ett år sedan
5
5
5
5
5
Precis som jag ville ha. Perfekt till at steka i ugnen med ☺
ett år sedan
5
5
5
5
5
Helt kanon gjorde pulled pork i den vart kanon....super för en sån liten peng!!!
ett år sedan
5
5
5
5
5
Jätte saftigt kött och ren ugn perfekt
ett år sedan
5
5
5
5
5
Bra kvalité till bra pris.
ett år sedan
4
4
4
4
4
Tycker att grytan rymmer mycket och att den är ganska bra. Kan rekommendera den till andra.
ett år sedan
5
5
5
5
5
Perfekt för söndagssteken eller lasangen. Supernöjd!
ett år sedan
5
5
5
5
5
Bra rymlig stekgryta. Använder den när vi grillar. Håller kött, korv, kyckling, fisk, majs mm. varmt då det finns lock o man kan ha den i ugnen tills det är dags att äta.