Morberg

Stekpanna Ø 28 cm Ek/Mässing

Stekpanna Ø 28 cm Ek/Mässing
-50%
799 kr
399 kr
LÄGG I KUNDKORG
I lager, 1-3 arbetsdagar leveranstid
Fri Frakt
Öppet köp
Snabb leverans

  • Dubbla handtag

  • Ger bra stekyta

  • Passar alla spisar

PRODUKTBESKRIVNING

Morberg har fångat många hjärtan hemma i den svenska TV-soffan med "Vad blir det för mat?" och "Sveriges Mästerkock" och nu släpper Morberg en kollektion med klassiska och gedigna produkter, produkter som han själv använder i köket, som du kan ta del av och använda själv i ditt kök. 

"Ett av mina redskap som ligger mig extra varmt om hjärtat är den klassiska gjutjärnspannan. Den ska tåla tuffa tag och leverera ett fantastiskt resultat år efter år - det kan man lita på att min panna gör" - Per Morberg

Stekpannan är tillverkad i tåligt gjutjärn och han en rundad kant. Handtaget är tillverkat i massiv ek och har snygga detaljer i mässing. Morbergs stekpanna är förinstekt med svenskt KRAV-märkt rapsolja och går att använda på alla typer av spisar, inklusive glaskeramik och induktion.

En del av Per Morbergs kökskollektion fylld med gedigna kvalitetsprodukter att använda i generation efter generation. Produkter som Morberg själv använder i köket, och endast det bästa är bra nog. Han anser själv att bra redskap i köket är minst lika viktiga som kvaliteten på råvarorna. 

"Många av de bästa produkterna har ju sett likadana ut i hundratals år. Därför har jag tagit fram mina egna köksredskap som mina barnbarnsbarn också ska kunna använda - gedigna kvalitetsprodukter till ett rimligt pris" - Per Morberg.

SPECIFIKATION

Varumärke: Morberg
Bredd/diameter 28 cm
Färg Svart
Handtagets material Trä
Tål ugn
Non-stick
Material Gjutjärn
Induktion
Artnr: 10051909 / 28470393

Tillbehör

Träredskap Ek 3-pack

Morberg

Träredskap Ek 3-pack

299 kr