Professional Secrets

Termometer

Termometer
989 kr
LÄGG I KUNDKORG
I lager, 1-3 arbetsdagar leveranstid
Fri Frakt
Öppet köp
Snabb leverans

  • Extremt snabb och lättanvänd termometer

  • Framtagen i samarbete med proffskockar

  • Vattentålig för bättre hygien

PRODUKTBESKRIVNING

Testvinnare i Aftonbladet Plus test av stektermometrar från den 27:e februari 2019.

Professionell hushållstermometer med hög precision och supersnabb givare så du snabbt får koll på innertemperatur och om temperaturen är påväg upp eller ner. 

Extremt tunn givare (även kallad nål eller probe) av industriell kvalité och har en diameter på endast 1,2 mm. Effekten av detta är dels att termometern får en hög precision och prestanda, samtidigt som den tunna nålen inte skadar eller lämnar synliga hål på råvaran. Den är dessutom extra lång (9,6 cm) vilket underlättar mätning i större köttbitar eller t ex. bröd. 

Extremt snabb och exakt. Med termometern från Professional Secrets så tar temperaturinläsningen max 2 sekunder (!) och du kan till och med dra ut nålen långsamt ur råvaran för se hur temperaturen är fördelad från kärnan och utåt.

Intelligent display som mäter decimaler, vilket inte är för exaktheten utan för att förändringarna på decimalnivå visar kocken åt vilken riktning temperaturen är påväg. Displayen är digital, enkel att förstå och sitter bak på termometern, likt en läsplatta eller mobil så flippar dessutom siffrorna håll per automatik och anpassar sig efter dig så du aldrig behöver läsa av siffrorna upp och ner. 

Med produkten så följer det även med en liten guide som är framtagen tillsammans med proffskockar för att du ska få ut det mesta av din termometer från Professional Secrets.

Skötsel termometern är vattentålig för enkel renhållning och bästa möjliga hygien. Den tål dock inte diskmaskin eller att ligga under vatten under längre tid. Skyddande fordral med fästanordning ingår för att dels skydda termometern men även kocken från fläckar.

SPECIFIKATION

Varumärke:Professional Secrets
FärgSvart
MaterialRostfritt stål
TillbehörSkyddande fordral ingår
MaterialinfoProbe (nål) i rostfritt stål.
Typ av termometerstek
Artnr:10166346 /52244720

Så tyckte andra om produkten

5
5
5
5
5
4.8 / 5(4)
för 4 dagar sedan
5
5
5
5
5
Greppvänlig och visar snabbt rätt temperatur
för 4 dagar sedan
5
5
5
5
5
Bästa termometern jag har haft. Blixtsnabb
för 4 dagar sedan
5
5
5
5
5
Snabb och bra fodral/hållare
för 7 dagar sedan
4
4
4
4
4
Väldigt bra, snabb och väldigt tunn nål.