Hamilton Beach

The Scoop - Tvåvägsbryggare

The Scoop - Tvåvägsbryggare
849 kr
LÄGG I KUNDKORG
I lager, 1-3 arbetsdagar leveranstid
Fri Frakt
Öppet köp
Snabb leverans

  • Två bryggningssystem - för bryggning direkt ner i kopp eller kanna

  • Kaffemått är även evighetsfilter. Skopa upp och brygg!

  • 24 timmars timer. Vakna till nybryggt kaffe!

PRODUKTBESKRIVNING

Ett typexempel på "Good Thinking"

Hamilton Beach är USA's största varumärke för köksapparater, mycket tack vare den kompromisslösa kvaliteten på produkterna i kombination med deras innovativa lösningar på vardagsproblem. "Good Thinking" är deras slogan - och just det är någon som genomsyrar den här enastående kaffebryggaren! The Scoop har utrustats med två separata bryggningssystem för att tillgodose alla olika kaffebehov. På kontrollpanelen finns ett reglage som du enkelt justerar mellan "enkel kopp" och "kanna".

Se gärna produktfilmen här nedan för att lära dig mer!

Bryggkaffe direkt ner i din favoritkopp

När du bara behöver en enda rykande varm kopp med kaffe använder du enkoppssystemet. Enkoppssystemet har ett evighetsfilter (inget behov av pappersfilter) som samtidigt fungerar som kaffemått. Skopa bara upp önskad mängd direkt med filtret och sätt det på plats i bryggaren och du är redo att börja brygga! Placera den medföljande termomuggen under filtret, eller använd din favoritkopp! Alla sorters koppar kan användas med The Scoop då kopphållaren är justerbar i höjdled. Det här systemet är helt perfekt när du vill avnjuta en god kopp kaffe men inte har behov av att göra en full bryggare. Snabbare, enklare och bättre! Med enkoppssystemet kan du välja mängden kaffe som ska bryggas, upp till 4 dl åt gången, vilket även är den mängd den medföljande resemuggen rymmer. 

24 timmars timer och rymlig kanna för traditionell bryggning

The Scoop kan även användas precis som en vanlig kaffebryggare och kommer med en kanna som rymmer ca 12 koppar. Du kan välja mellan två olika bryggningar - en för starkt kaffe och en för kaffe med vanlig styrka. The Scoop är även programmerbar via en 24-timmars-timer. Tack vare denna smarta funktion kan du välja en tid på dygnet då bryggningen ska starta - perfekt för dig som vill att nybryggt kaffe ska vänta på dig när du stiger upp på morgonen! 

Det sk GoldTone-filtret som bryggaren använder kan återanvändas hur många gånger som helst och eliminerar behovet av pappersfilter - bra för både plånbok och miljö! Filtret kan enkelt lyftas ur bryggaren efter användning och sköljas under kranen eller diskas i maskin. Filtret är utformat så att du även kan använda pappersfilter om så önskas. Självklart har bryggaren en antidropp-funktion som gör att du kan avlägsna kannan vid servering utan att kaffe från filtret droppar ner på plattan. Automatisk avstängning efter 40 minuter gör att du kan känna dig trygg med din bryggare även om du skulle glömma att stänga av den efter användning. 

Observera att den mugg som ingår är den i rostfritt stål som visas på bild två. 

SPECIFIKATION

Varumärke: Hamilton Beach
Effekt 950 W
Färg Rostfritt stål
Antal koppar 12 st
Artnr: 10133415 / 33431830

Tillbehör

Kaffefilter till Hamilton Beach Kaffebryggare, 250 st

Hamilton Beach

Kaffefilter till Hamilton Beach Kaffebryggare, 250 st

199 kr

Så tyckte andra om produkten

4
4
4
4
4
4.0 / 5 (16)
för 2 månader sedan
4
4
4
4
4
Bra än så länge! Dock lite dyra pappersfilter.
för 2 månader sedan
5
5
5
5
5
Fantastiskt bra att man kan välja mellan att brygga endast en kopp kaffe med tillhörande mugg eller flera med hjälp av kanna. Toppen helt enkelt😊
för 3 månader sedan
2
2
2
2
2
En väldigt bra idé med att kunna brygga en kopp och en kanna. Dock tyckte jag att kaffet inte blir lika varmt som jag vill ha det och värmehållningen höll inte måttet. Ett tips är också att ändå använda filter då flergångs filtret gör att det blir lite tagit kaffe speciellt i botten, dock är de ekonomiskt. I övrigt lätt att förstå men positiva och negativa jämnar ut varandra.
för 3 månader sedan
5
5
5
5
5
Love the one cup option, it’s such a wonderful product and so price worthy!
för 4 månader sedan
5
5
5
5
5
Den gick bra och den fungerar perfekt!
för 4 månader sedan
5
5
5
5
5
mycket smidet , funkar jätte bra
för 10 månader sedan
4
4
4
4
4
härligt att jag kan brygga en kopp när som helst och så smidigt.
för 11 månader sedan
2
2
2
2
2
Den var inte så bra som jag förväntade mig! Kaffet blir inte tillräckligt hett med följden att kaffet svalnar väldigt fort.Tycker inte att den brygger så gott kaffe heller.Dåligt att man inte kan använda standard kaffe filter utan måste köpa dyra pappersfilter om man inte vill använda evighetsfiltret som följer med. Synd för jag gillar idén med att kunna brygga direkt i en resemugg!
för 11 månader sedan
2
2
2
2
2
Va ju trassig när jag fick den
för 11 månader sedan
5
5
5
5
5
Lätt att rengöra, snabbt att få en kopp kaffe. Enkla inställningar. Bara plus!
ett år sedan
5
5
5
5
5
Väldigt smidig om man oftast brygger åt sig själv. Lätt att rengöra filter och droppskål.
ett år sedan
1
1
1
1
1
Den del som bara brygger en kopp slutade funka efter bara ett par dagar. Maskinen känns lite plastig..
ett år sedan
5
5
5
5
5
Blir gott kaffe. Smidig att programmera.
ett år sedan
5
5
5
5
5
Sjukt nöjd! Kan brygga 1 st kopp kaffe✌🏻
ett år sedan
5
5
5
5
5
Bra kaffe i båda bryggdelarna, jättenöjd!!
ett år sedan
4
4
4
4
4
Helnöjd! Håller vad den lovar!