Få dina produkter innan jul! Beställ senast den 20/12 kl 12.00 för lagervaror med 1-3 dagars leveranstid. Läs mer.Beställ senast den 21/12 kl 15.00 med Instabox och Budbee (gäller vissa städer).

Morberg

Träredskap Ek 3-pack

Träredskap Ek 3-pack
Kampanj
-50%
299 kr
149 kr
LÄGG I KUNDKORG
I lager, 1-3 arbetsdagar leveranstid
Ja Kan levereras innan julafton.
Öppet köp
Snabb leverans

  • Ett måste i köket

  • Tillverkade av ek

  • Träredskap av hög kvalité

PRODUKTBESKRIVNING

Morberg har fångat många hjärtan hemma i den svenska TV-soffan med "Vad blir det för mat?" och "Sveriges Mästerkock" och nu släpper Morberg en kollektion med klassiska och gedigna produkter, produkter som han själv använder i köket, som du kan ta del av och använda själv i ditt kök. 

Dessa klassiska träredskap är tillverkade i ek för att ge den äkta och rejäla känslan. Setet består av tre stycken redskap som kan användas i år efter år, generation efter generation.

En del av Per Morbergs kökskollektion fylld med gedigna kvalitetsprodukter att använda i generation efter generation. Produkter som Morberg själv använder i köket, och endast det bästa är bra nog. Han anser själv att bra redskap i köket är minst lika viktiga som kvaliteten på råvarorna. 

"Många av de bästa produkterna har ju sett likadana ut i hundratals år. Därför har jag tagit fram mina egna köksredskap som mina barnbarnsbarn också ska kunna använda - gedigna kvalitetsprodukter till ett rimligt pris" - Per Morberg.

SPECIFIKATION

Varumärke:Morberg
MaterialEk
Längd33 cm
Artnr:10051919 /28470403

Så tyckte andra om produkten

4
4
4
4
4
3.5 / 5(2)
för 6 dagar sedan
3
3
3
3
3
Snygga men lite klumpiga. Bra pris
för 2 år sedan
4
4
4
4
4
Trevliga redskap, sköna att hålla i