manufacturer logo
Våffeljärn för Belgiska Våfflor -20%

Våffeljärn för Belgiska Våfflor - Cloer

749 kr 599 kr
st
Välj en variant
   I lager för omgående leverans
(Beräknad leveranstid 1-2 arbetsdagar)
Fri Frakt & 365 dagars öppet köp
  • Favorit på helgfrukosten!
  • Enkelt och gott

Lyxiga middagar och oemotståndliga desserter

Belgiska våfflor kan göras på olika sätt och varieras i det oändliga. Till skillnad från våra traditionella svenska våfflor som ofta äts med sylt och grädde passar belgiska våfflor utmärkt även som middag och förrätt. Ett hett tips är att servera de rykande färska våfflorna med gräddfil, finhackad rödlök och rikligt med löjrom - en garanterad succé! Eller varför inte bjuda vännerna på en god brunch där de belgiska våfflorna ackompanjeras av färska bär, glass och chokladsås? 

Kvalitetsprodukt från Cloer

Med det här järnet kan du göra två luftiga våfflor åt gången, med en väl avvägd tjocklek på 1,7 cm. Plåten är nonstick-belagd för att gräddningen ska bli så fin som möjligt och få våfflan att enkelt släppa från järnet vid servering. Den mäter 22 x 18,5 cm.

Våffeljärnets konstruktion är i rostfritt stål vilket borgar för riktigt god kvalitet. För att ge dig maximal kontroll vid gräddningen har järnet utrustats med steglös temperaturinställning. Kontrollampan på framsidan visar när våfflorna är färdiggräddade. 


Effekt 930 W
Material Rustfri Stål
Tål Maskindisk
Färg Grå

Artnr: 10012597 / 26920126

Så tyckte andra om produkten

5
5
5
5
5
4.8 / 5 (4)
för 7 månader sedan
5
5
5
5
5
blir mycket fina våfflor.
ett år sedan
4
4
4
4
4
Fungerar jätte bra men det skulle varit bra om det följt med förslag på recept på wåfflor
ett år sedan
5
5
5
5
5
Kanon, jättebra produkt!!
för 2 år sedan
5
5
5
5
5
Mycket bra produkt. Funkat finfint från första gången jag gräddade på mina härliga våfflor. Rekommenderas, då jag under en lång tid fick leta efter ett belgiskt våffeljärn.