Cloer

Våffeljärn med Hjärtmönster, Rostfritt stål

Våffeljärn med Hjärtmönster, Rostfritt stål
471 kr
LÄGG I KUNDKORG
I lager, 1-3 arbetsdagar leveranstid
Fri Frakt
Öppet köp
Snabb leverans

  • Klassiskt våffeljärn med hjärtmönster

  • Oslagbar non-stick-beläggning

  • Steglöst justerbar temperatur

  • Cloer's mest sålda järn i Tyskland!

PRODUKTBESKRIVNING

Testat av oss på KitchenTime

Cloer är en tysk tillverkare specialiserade på våffeljärn och de fullständigt dominerar sin hemmamarknad inom sin kategori! Inför våffelsäsongen 2018 har vi på KitchenTime testat tre av deras mest populära storsäljare. Vi är så imponerade av resultatet och kvaliteten att vi nu storsatsar på dessa järn och hoppas kunna hjälpa våra kunder att välja produkter som gör gräddningen bättre och våfflorna godare än någonsin!

Klassiskt hjärtmönster och gedigen konstruktion

Ett enkelt järn som låter dig grädda en hjärtformad våffla åt gången. Cloer's verkliga storsäljare på den tyska marknaden! När järnet väl nått sin arbetstemperatur låter det dig grädda våfflor både snabbt och med fantastiskt resultat!

  • Laggen har en standardstorlek med 18,5 cm i diameter
  • Gräddar våfflor med traditionellt hjärtmönster
  • Steglöst temperaturreglage för maximal värmekontroll

Höjdpunkter och tips från testpanelen

  • Andra järn i samma prisklass har som regel ett hölje i hårdplast. Det här järnet har en konstruktion i borstat rostfritt stål och ger ett verkligt kvalitetsintryck. Står stadigt på bänken med sina 1,4 kg, tungt och robust för ett enkeljärn!
  • Non-stick-beläggningen. En häpnadsväckande bra non-stick-beläggning som gör att man kan grädda perfekta våfflor helt utan smör och olja i laggen! Bara att fylla med smet och vänta. Innan gräddningen var helt klar och vi öppnade järnet för att titta till våfflan kunde den sitta kvar i den övre delen av järnet. När våfflan väl gräddats klart låg den dock i den undre laggen igen och kunde enkelt lyftas ur med en gaffel! Ingen tillstymmelse till något fastbränt och inga trasiga våfflor. Full poäng till non-stick-beläggningen!
  • Snabb och jämn gräddning. Vi ställde temperaturen till 5 och lät järnet komma upp i temperatur. På under 5 minuter signalerade järnet att temperaturen var uppnådd. Gräddningen gick därefter väldigt snabbt och vi kunde servera nya våfflor med bara någon minuts mellanrum! Prova gärna olika temperaturer, för oss fungerade omkring 4 som bäst. Runt 5 och över kändes lite väl hett men kan vara bra om riktigt snabb gräddning önskas. 

Produktmått: Höjd 10 cm, bredd 24 cm, längd (diameter) 18,5 cm.

Vikt: 1,4 kg

Effekt: 930W

Strömsladden kan rullas ihop och förvaras på kabelvindan under järnet.

Har kontrollampor som visar när järnet är anslutet samt när det nått inställd temperatur. 


SPECIFIKATION

Varumärke: Cloer
Effekt 930 W
Material Rostfritt stål
Färg Silver
Artnr: 10012600 / 26920129

Så tyckte andra om produkten

4
4
4
4
4
4.0 / 5 (2)
för 11 månader sedan
4
4
4
4
4
Fina våfflor redan från första försöket. Använd effektläge 4-5. Lätt att använda och rengöra. Tar liten plats.
för 11 månader sedan
4
4
4
4
4
Riktigt bra våffeljärn. Gjör fina våfflor som inte fastnar. En aning ojämnt då och då, men inte så mycket att det går ut över våfflorna