Nordwik

Väggmonterad Korkskruv, Rostfritt stål

Väggmonterad Korkskruv, Rostfritt stål
1 495 kr
LÄGG I KUNDKORG
I lager, 1-3 arbetsdagar leveranstid
Fri Frakt
Öppet köp
Snabb leverans

  • Se hur den används i filmen nedan!

  • Exklusiv vinöppnare

  • Perfekt för köket eller hemmabaren

  • Tillverkad i Europa

PRODUKTBESKRIVNING

Öppna dina vinflaskor med stil

Placera flaskan i öppnaren. Dra ner spaken. Dra upp spaken. Så enkelt och stilfullt öppnar du vinflaskor med Väggmonterad Korkskruv från svenska Nordwik. 

Tekniken bakom

Genom att utnyttja vridmomentet från hävarmen borrar sig korkskruven snabbt och lätt ner i korken. Vid uppåtlyft så hålls skruven låst och stilla så att korken följer med upp ur flaskan.

Designprodukt

Med Väggmonterad Korkskruv öppnar du vinflaskor enklare än någonsin tidigare. Vid sidan om den oslagbara funktionaliteten är produkten väldigt vacker att se på och förgyller såväl det moderna köket som sommarstugan. 

Tillverkning och kvalitet

Nordwik Väggmonterad Korkskruv tillverkas i Europa. Produktens huvudkonstruktion är i solid metall vilket gör den väldigt tung och gedigen. Handtaget är i mörkbetsat trä.

Montering

Levereras med fyra rejäla skruvar samt pluggar till dessa. Då produkten är tung rekommenderas att den skruvas i en regel eller i en vägg med bra hållfasthet. 

Tips

När du använder korkskruven behöver du inte hålla i flaskan samtidigt. Placera flaskan i korkskruven och låt den hänga fritt i kragen. Öppna den med hjälp av spaken, och vidrör den igen först efter öppnandet. Hålls flaskan i med handen under öppnandet och råkar vinklas finns risk att skruven möter glashalsen på flaskan och skadas. 

Mått

Längd 55,5 cm

Bredd 9,5 cm

Djup 10 cm

SPECIFIKATION

Varumärke:Nordwik
MaterialRostfritt stål
Artnr:10175833 /53834567

Så tyckte andra om produkten

5
5
5
5
5
5.0 / 5(1)
en månad sedan
5
5
5
5
5
Utmärkt och snygg