Severin

Varmluftsfritös XXL, Digital, 5L

Varmluftsfritös XXL, Digital, 5L
1 199 kr
LÄGG I KUNDKORG
I lager, 1-3 arbetsdagar leveranstid
Fri Frakt
Öppet köp
Snabb leverans

PRODUKTBESKRIVNING

Stor kapacitet och fantastiskt resultat

Varmluftsfritösen är den perfekta produkten för dig som vill ha riktigt god mat men gärna minskar ditt intag av ohälsosam olja. Istället för att använda upphettad olja för att få livsmedlen att tillagas snabbt så använder den här varmluftsfritösen istället het luft som får cirkulera runt råvarorna. Du får därmed ett krispigt resultat och mer hälsosamma rätter med en fräschare känsla än från en vanlig fritös.

Den stängda tillagning som kommer med en varmluftsfritös som denna ger även andra, kanske inte lika uppenbara fördelar:

  • Lukt. Du slipper det tunga matos som kommer från vanlig fritering. 
  • Kladd. Har du varit med olja som skvätter på skåp, bänkar, spis och golv vid vanlig fritering? Med en varmluftsfritös förblir köket rent och städat, utan kladd.
  • Restprodukter. Slipp bestyr med att ta reda på mängder av överbliven frityrolja efter tillagningen. Den här varmluftsfritösen rengör du lika lätt som en stekpanna.


Den här modellen har en kapacitet på hela 5 liter vilket gör den till ett utmärkt val för familjer. Med hela 8 st förinställda program kan du med lätthet låta tillaga ett stort antal råvaror, och maskinen kan till och med användas för bakning. Har även manuella lägen där temperatur och tid kan ställas in separat (80-200 grader). Timern kan ställas in upp till max 60 minuter. Frityrkorgen har keramisk beläggning för enklast möjliga rengöring. 


SPECIFIKATION

Varumärke: Severin
Artnr: 10179956 / 54242901