manufacturer logo
Wok 36 cm, 8,5 L

Wok 36 cm, 8,5 L - Demeyere

3 748.75 kr 3 748.75 kr 2 999 kr
st
Välj en variant
Fri Frakt
Leveranstid:
365 dagars öppet köp
  • Utmärkt värmeledningsförmåga - även i väggarna
  • Lika enkel att använda som teflon-belagda kärl, men med hållbarhet likt gjutjärn
  • Fungerar på alla spistyper inklusive induktionshäll

Demeyeres wok är en wok för riktiga proffskök. Den oslagbara värmeledningsförmågan gör att wokpannan klarar att hålla värmen anmärkningsvärt bra, vilket är en förutsättning för att du ska kunna woka effektivt. Woken är dessutom konstruerad för att leda värmen upp i väggarna vilket ger en större stekyta.

Precis som Demeyeres övriga stekkärl, är det rostfria stålet i woken renat med Silvinox. Det gör woken lika enkel att rengöra som belagda kärl, samtidigt som den nästintill har samma hållbarhet som gjutjärn. Därför törs Demeyere ge ut en 30 års garanti på sina produkter.

För Demeyere går kvalitet och funktion före allt annat. Man tar inga genvägar för att åstadkomma ett visst pris. Istället har man bara ett fokus; att få sina kunder att lyckas i köket!

Även miljön är ett viktigt område för Demeyere. Alla kärl är anpassade för att fungera bra med induktionshäll och på så sätt spara mycket av den energi som går åt till att värma upp stekkärlen.

Bredd/diameter 36 cm
Färg Metall
Handtagets material Rostfritt stål
Non-stick
Material Aluminium/Rostfritt stål
Skötsel Diskas med diskmedel, helst för hand. Demeyeres produkter innehåller den patenterade legeringen silvinox som gör dem nästintill lika lätta att rengöra som belagda stekkärl.
Induktion
Volym 850 cl
Garanti 30 års garanti
Materialinfo

Artnr: 10022483