manufacturer logo
Wokpanna flat botten Ø 33cm -60%

Wokpanna flat botten Ø 33cm - Exxent

499 kr 199 kr
st
Välj en variant
   I lager för omgående leverans
(Beräknad leveranstid 1-2 arbetsdagar)
Fri Frakt & 365 dagars öppet köp
  • Greppvänligt trähandtag
  • Perfekt för dig som gillar att wokka
  • Passar alla värmehällar inklusive induktion

Framtagen för alla som gillar att wokka. Woken består av ett kärl i kolstål som tål väldigt höga temperaturer och ett greppvänligt trähandtag. En slitstark, stryktålig och stilfull wok som fungerar lika bra på gasspis, keramisk häll eller induktionshäll.

Skötsel:  Wokpanna Ø 33 cm från Exxent är försedda med en initial ytbehandling för att förhindra pannan att rosta under transporten. Rengör därför innan användning och torka pannan noggrant för att förhindra att den rostar. När pannan används kommer den successivt att få en mörk prägel, med följsam teflonliknande yta, likt en välskött gjutjärnsstekpanna. Pannan blir både mörkare och mer följsam ju mer den används.

Så här gör du för att ytbehandla pannan: Häll två teskedar matolja i woken. (använd vegetabilisk, raps, soja eller jordnöts olja, använd inte olivolja eller smör i woken.) Ta en pappershandduk och arbeta in oljan på pannans insida. Det bildas då en tunn hinna av oljan på insidan av pannan. Sätt därefter woken på spishällen, på mellanvärme och värm sakta upp. Fortsätt att arbeta in oljan i pannan med en pappershandduk. Luta woken så att även sidorna värms upp och arbeta in oljan även där. Men var försiktig så att inte trähandtagen bränns vid. Det kommer att ryka om woken under den tid det tar att arbeta in oljan (15-30 sekunder). Både wok och pappershandduk kommer att mörkna när du gnider in oljan. Igen, var försiktig så att du inte bränner dig i och med att både panna och pappershandduk blir varma. Torka bort all överflödig olja medan pannan fortfarande är varm. Låt pannan svalna och utför samma process 3-4 gånger. Därefter är pannan färdig för att användas.

Bredd/diameter 33 cm
Färg Metall
Non-stick
Material Kolstål
Skötsel Bör handdiskas
Induktion

Artnr: 10010258 / 26923304

Tillbehör

Så tyckte andra om produkten

3
3
3
3
3
3.0 / 5 (15)
ett år sedan
3
3
3
3
3
Mjuk och tunn plåt. Svårt att få den riktigt het trots full effekt. Inte full kontakt i botten mot spisen. Lågbudgetpanna som funkar hjälpligt...
ett år sedan
5
5
5
5
5
Kanonbra, prisvärd wok som passar mkt bra på Induktionshäll. Bryner och karamelliserar kyckling, fläsk, grytbitar och grönsaker hur snabbt och effektivt som helst. Lätt att lyfta och handha. Bättre än teflon bara man sköter den rätt. Bränn ur den med gasolbrännare första gången tills den sluter ryka och är glödhet. Låt kallna och diska sen ur den EN GÅNG med hett vatten och diskmedel. Skölj ur med rent varmvatten och torka den torr med papper och hetta upp den på spisen. Smörj sen in pannan några gånger med olja tills det ryker om den. Svart botten betyder perfekt resultat. Diska ALDRIG med diskmedel hädanefter, utan ENDAST med varmt vatten och diskborste efter du lagat mat i den. Torka den ALLTID torr efter diskning med varmvatten, annars rostar den ju förstås. Efter torkning; Smörj ALLTID in med rapsolja eller begagnad frityrolja och hetta upp den tills den ryker. Låt kallna och ställ sen undan den...- kommer aldrig att fastna mat i den ;)
ett år sedan
1
1
1
1
1
Dåligt kvalitet 😞, efter jag diskade den första gången blev den redan förstord helt.
ett år sedan
1
1
1
1
1
Den ändrade färg efter första anvädning
för 2 år sedan
1
1
1
1
1
Inte alls nöjd med vsran.
för 2 år sedan
1
1
1
1
1
väldig väldig dålig. använd en gång efter disk är den rostig
för 2 år sedan
2
2
2
2
2
Pannan var något skev när vi fick den och handtaget satt snett.
för 2 år sedan
5
5
5
5
5
Jättefin och uppskattad julklapp! Sambon blev avis över att vi inte skulle behålla den själva :-)
för 2 år sedan
3
3
3
3
3
Har ej använt pannan än men verkar rejäl för priset.
för 2 år sedan
5
5
5
5
5
Wokpannan verkar vara av hög kvalitet och den är väldigt lätt. Det enda negativa jag har märkt av än så länge var att handtaget stack ut lite ur kartongens sida under frakten.
för 2 år sedan
4
4
4
4
4
Får säga att den var bättre än förväntad, mycket trevlig att laga mat i. Tror man ska vara mycket noga med att följa instruktioner innan användning och även med skötsel efter användning.
för 2 år sedan
3
3
3
3
3
En wokpanna, helt enkelt en wokpanna
för 2 år sedan
2
2
2
2
2
De bräns lätt och de blir rostig yta efter användning Vad ska vi göra åt de?
för 2 år sedan
5
5
5
5
5
Bra kvalitet kolstål wokpanna!
för 2 år sedan
4
4
4
4
4
Den var så bra och lätt att använda.