manufacturer logo
ZSPPARKETT Dammsugare

ZSPPARKETT Dammsugare - Electrolux

2 273.75 kr 2 273.75 kr 1 819 kr
st
Välj en variant
Fri frakt!
Leveranstid:
365 dagars öppet köp
  • 360° Motion Teknologi
  • Akustiskt skydd
  • Ergonomiskt design

Electrolux ZSPPARKETT tar tyst och grundligt hand om ditt hem. Med en enkel manövrering och ett avancerat akustiskt skydd blir du själv förvånad över hur enkelt och tyst du kan rengöra ditt hem. 

Silent Pro-system

Dammsugaren är utformad för att ge bästa möjliga tysta upplevelse av rengöring. Motorn är optimerad för buller och tillsammans med den nya DustPro-förlängningen skapas en tystare rengöring, utan att det tummas på något vis på prestandan. 

360 grader Motion-teknologi

Electrolux ZSPPARKETT är utrustad med små roterande hjul för att du enkelt ska kunna rengöra runt objekt och svåra utrymmen. 

Multiroom-system

Electrolux ZSPPARKETT har en ergonomiskt design med 12 meter lång sladd för att du ska slippa byta kontakt så ofta. Dammsugaren är enkelt att manövrera runt hörn och olika möbler, trots dess form. Lättåtkomliga kontrollknappar, mjuka gummihjul och ett smidigt teleskoprör i aluminium - Electrolux ZSPPARKETT gör din dammsugning till ett nöje istället för en börda.

Smidigt handtag på framsidan av dammsugaren ger ett enkelt grepp när du bär dammsugaren och Electrolux ZSPPARKETT tar lite plats för att underlätta förvaring.

  • Påsvolym: 3,5
  • Påstyp: S-BAG

Electrolux ZSPPARKETT mäter H: 23,8 cm, B: 29,3 cm och D: 44,1 cm.

Effekt 700 W
Volym 350 cl
Skötsel Tvättbart hygienfilter 12
Tillbehör
Garanti
Färg Röd

Artnr: 10051820

Tillbehör

Så tyckte andra om produkten

0
0
0
0
0
0.0 / 5 (0)
banner global