
Ingredienser (cirka 1,4 L)
800 ml kokosmjölk
500 g jordgubbar
2 msk riven färsk ingefära
3 bananer eller ½ dl honung
Tips på topping
Färska jordgubbar
Rostade kokosflingor
Färsk mynta eller citronmeliss
Hackade, rostade mandlar
Klicka här för att få 50kr rabatt!
Var först med exklusiva rabatter och kökskunskap
*Rabattkoden är personlig och gäller endast vid köp över 600 kr och ej på varor från Mateus. Genom att registrera dig accepterar du att ta emot email och SMS från KitchenTime med exklusiva kampanjer & kökskunskap. Du kan avregistrera dig när som helst.
Vad är en svensk sommar utan ljuvlig glass att njuta av? Gör dietisten Linns busenkla glass med söta jordgubbar, len kokosmjölk och smakrik ingefära.
800 ml kokosmjölk
500 g jordgubbar
2 msk riven färsk ingefära
3 bananer eller ½ dl honung
Färska jordgubbar
Rostade kokosflingor
Färsk mynta eller citronmeliss
Hackade, rostade mandlar
Mixa några jordgubbar slätt. Dutta jordgubbspurén över glassen under sista delen av frystiden och dra fina swirls med änden på en liten sked.
Produkter i bild: Dessertskål Swedish Grace Rörstrand, Brödform Blomsterberg.
Av: Linn Torstensson
Blogg: dietistenlinn