FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in

MIDSOMMARFIRA 10-50% rabatt på nästan allt | 2:11:30:49

Dukning & Servering

Dukning & Servering

Med hjälp av produkterna i denna kategori kan du servera din mat på fina fat, hälla upp din dryck med en vacker tillbringare, utbringa en skål i vackra glas med olika form och design och pryda ditt matbord med fina textilier.
TallrikarFat, Skålar & BrickorKoppar & MuggarBestickGlasKannor & KarafferKaffe & TeTermosarVintillbehörBarredskapFörvaringServeringstillbehörKöks- & Bordstextilier
15710 träffar sorterat på
More Gin & Tonic glas 4-pack - 64 cl - Orrefors
Orrefors

More Gin & Tonic glas 4-pack, 64 cl

419 kr749 kr
I lager
KAMPANJ
1
...
277
Sida 1 av 277

Mer om Dukning & Servering

Här kan du finna den perfekta presenten, om det så är en studentpresent, födelsedagspresent, eller bröllopspresent som du är ute efter så kan du hitta mycket fint i denna kategori! Det är även kul att kunna unna sig själv något nytt och fint som till exempel en fin glasskål, eller en stilren bricka i marmor. Kika gärna runt bland våra olika serveringsprodukter så hittar du säkert något som får dig på fall!

I denna kategori hittar du allt som hör servering till. Oavsett om du föredrar serveringsartiklar i retrostil, moderna linjer eller klassiska porslinsmönster har vi garanterat något som passar just din stil i vårt enorma serveringssortiment! Denna kategori har ett brett utbud av produkter som är fina till vardag, och massor av produkter som passar till fest och findukning. Är du dryckesintresserad finns allt och lite till i kategorierna Barredskap & Vintillbehör, och för den som älskar kaffe och té finns vackra kannor, baristaredskap och olika former av bryggkannor under kategorin Kaffe & Te.

Populära filtreringar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*