FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Produkter
Annat
Logga in
Om oss/Det ansvarfulla företaget

Det ansvarsfulla företaget

I dagens samhälle är det viktigt att företag tar ansvar för sin verksamhet. Det är viktigt för att det handlar om framtiden för oss personligen, för företaget och för vårt samhälle. Därför har vi satt samman en policy för hur vi ser på denna fråga.

Vi arbetar aktivt med att vara en bra arbetsgivare och följa arbetsrättslagar och regelverk som finns i Sverige. Arbetsplatsen ska vara sund, säker och garantera personalen en bra arbetsmiljö fri från såväl fysiska som psykosociala hinder. Vi arbetar aktivt med jämställdhetsfrågor, rekryterar personal baserad på kompetens och oberoende av ålder, kön, eller etnisk härkomst.

Vår verksamhet baseras på goda relationer med alla intressenter. Med detta menas att vi håller oss till de överenskommelser som är gjorda i avtal samt ser till att alla anställda känner till de lagar och regler som styr verksamheten.

Som ett ansvarstagande företag agerar vi etiskt korrekt. Vi kommunicerar ärligt och uppriktigt både internt och externt. Med det menas också att vi lyssnar aktivt och önskar en öppen och ärlig dialog med kunder, leverantörer, personal och andra intressenter i syfte att nå en gemensam ståndpunkt när situationen så kräver.

Miljöfrågorna är mycket viktiga och vi stödjer ett hållbart samhälle i den meningen att vi hjälper till genom olika initiativ för att minimera miljöpåverkan.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*