FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in

Leverans innan midsommar? Sista beställningsdag 17 juni*

Bakning

Baktillbehör

Här hittar du alla redskap som du kan tänkas behöva vid bakning! För att baka fina cupcakes, vackra macarons och snygga tårtor behövs bra baktillbehör.
BakredskapBakformarFormarTillredningsskålarPizzabakKöksassistenter & KöksmaskinerElvisparMatvågarMatberedare
1012 träffar sorterat på
Myah måttsats 5 delar - Rostfritt stål - Dorre
Dorre

Myah måttsats 5 delar, Rostfritt stål

101 kr199 kr
I lager
1
...
29
Sida 1 av 29

Mer om Bakning

Vi har dessutom flera smidiga bakset där du får med flera tillbehör för bakning. Vi har bland annat barnset med form, visp och slickepot som kan bidra till att bakning tillsammans med dina barn blir både roligare och smidigare då dessa bakredskap är av mindre modell och ofta i färgglada färger.

Vi har även flera mer områdesspecifika set så som ett set som du behöver för att kunna baka cake pops. Cake pop är en slags klubba som har en grund av sockerkaka och som kan toppas med alla möjliga typer av toppingar och strössel. Ta dig gärna en titt i vårt sortiment och klicka gärna in dig på recept för att kika på våra olika recept och bli inspirerad inför din nästa bakning!

Med våra produkter kan du skapa och dekorera fina bakverk eller grädda smarriga matbröd! Förutom de vanliga köksredskapen såsom slickepot och vispar har vi bland annat kakformar, brödformar och sprits-set- allt för att du ska kunna baka som ett riktigt proffs. Ingenting skapar en så hemtrevlig känsla som doften av nybakat bröd eller doften av härliga kakor, så se till att du har produkterna som behövs för att kunna baka dina egna favoriter. Du hittar även andra praktiska bakning tillbehör så som bakstenar och olika typer av formar som exempelvis pajformar och pralinformar här hos oss.

Populära filtreringar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*