FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Produkter
Annat
Logga in
Varumärken/OX Denmarq

OX Denmarq

25 träffar sorterat på  
Popularitet
Deck brickbord - teak, svart stativ, vit marmorhylla - OX Denmarq
OX Denmarq

Deck brickbord, teak, svart stativ, vit marmorhylla

8 950 kr9 660 kr
Beställningsvara

Mer om OX DENMARQ

OX Denmarq är ett resultat av dansk designtradition där man genom ett samarbete mellan skickliga hantverkare från Spanien och Danmark skapar unika produkter av högsta kvalitet i moderna material. OX Denmarq har en historia där de började med att tillverka designmöbler av vegetabiliskt garvat läder i bästa kvalitet kombinerat med rostfritt stål eller trä. Under senare tid har deras kollektion utvidgats till att även omfatta material som marmor, mässing och koppar. Numera består deras sortiment av en rad spännande produkter som fåtöljer, brickbord, sidobord, hyllor, soffbord, pallar, stolar och mycket mer. Deras höga designgrad och kvalitet gör att det är produkter som kommer att hålla mer än en livstid.

OX LÄDER

Lädret som används vid framställning av möbler från OX Denmarq kommer från spanska boskap där det faktum att spanska boskap spenderar stor tid av sitt liv ute på fältet innebär det lämnas naturliga märken likt insektsbett som ger en rå och naturlig känsla till lädret och därmed även produkterna. Den höga kvaliteten på lädret kommer göra att deras produkter bara blir än vackrare när de används och att de likt ett gott vin bara blir bättre med tiden.

OX MARMOR

OX Denmarq använder sig av fyra högkvalitativa marmorstenar till sina produkter: grön indio, vit carrara, sand travertino och svart marquina. Stenarna bryts i Indien, Italien och Spanien, och transporteras sedan till en by norr om Madrid, där processen från sten till bord sker.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*