FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Produkter
Annat
Logga in

Wilfa

Wilfa är ett norskt varumärke som har gjort sig ett namn genom att producera högkvalitativa hushållsprodukter. Deras sortiment inkluderar kaffebryggare, våffeljärn, blenders och glassmaskiner, alla skapade för att förenkla vardagen. Med en stark betoning på både design och funktionalitet, är Wilfa det självklara valet för det moderna hemmet.
101 träffar sorterat på
VG10 brödkniv - 20 cm - Wilfa
Wilfa

VG10 brödkniv, 20 cm

1 530 kr1 699 kr
I lager
NY FAVORIT
1
...
3
Sida 1 av 3

Vilka är Wilfa?

Wilfa är ett skandinaviskt varumärke med sina rötter i Norge, grundat 1948. Varumärket har blivit synonymt med högkvalitativa och innovativa hushållsprodukter som förenklar vardagen. Med ett omfattande sortiment inom småelektriska köksapparater har Wilfa etablerat sig som en pålitlig partner i många hem över hela Norden.

Wilfa kaffebryggare – en trogen vän!

Bland Wilfas mest populära produkter finns deras kaffebryggare. Dessa bryggare är designade för att leverera en perfekt kopp kaffe varje gång, med funktioner som justerbar bryggtemperatur och förprogrammerade bryggcykler. Tillverkade med högkvalitativa och hållbara material, är Wilfas kaffebryggare byggda för att hålla och ge en utmärkt smakupplevelse.

Varför Wilfa?

Wilfa är känt för sin pålitlighet och hållbarhet, vilket gör deras produkter till ett utmärkt val för både amatörkockar och professionella. Produkterna kombinerar funktionalitet med stilfull design, vilket gör dem till en attraktiv del av köket. Med Wilfa kan du vara säker på att du får högkvalitativa apparater som levererar på alla plan.

För vem är Wilfa?

Wilfa erbjuder en rad olika hushållsapparater som gör matlagning och bakning både roligare och enklare. Investera i en kraftfull Wilfa blender och mixer, en stilren Wilfa vattenkokare eller brödrost. Det finns något för varje behov! Produkterna är designade med användarvänlighet i åtanke och har moderna, stilrena utseenden som passar i alla kök.

Hur arbetar Wilfa med hållbarhet?

Wilfa prioriterar både estetik och användarvänlighet i sin designfilosofi. Deras produkter är inte bara praktiska, utan också estetiskt tilltalande med rena linjer och eleganta material. Dessutom är Wilfa engagerade i hållbarhet och miljömedvetenhet. De erbjuder en 5-årig garanti på alla Wilfa-märkta produkter och är miljöcertifierade av Miljøfyrtårn, vilket understryker deras åtagande att skapa hållbara och miljövänliga produkter utan att kompromissa med kvalitet eller prestanda.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*