Välkommen till en värld full av god matlagning. Som prenumerant på vårt nyhetsbrev får du exklusiva erbjudanden, inspiration och kökskunskap.
*Genom att registrera dig på vårt nyhetsbrev accepterar du att ta emot email och SMS från KitchenTime med exklusiva erbjudanden och inspiration. Du kan avregistrera dig när som helst.
Vi blir ett med KitchenTime! Vi tackar för våra år som Kökets favoriter och välkomnar vår flytt till KitchenTime. Upptäck samma breda sortiment av köks- och bakprodukter online hos KitchenTime redan idag!
Är du säker på att du vill tömma varukorgen?
Din nuvarande varukorg kommer att raderas om du väljer att gå vidare med dessa varor
NATIONALDAGSFIRANDE! Ange kod: SE10 för 10% rabatt på nästan allt* för kök och servering. Shoppa nu»
En vakuumförpackare är redskapet för dig som vill ha ett bra sätt att spara och bevara dina råvaror!
I vårt sortiment hittar du flera olika modeller i olika storlekar, så att du ska hitta en vakuumförpackare som matchar just ditt behov. Här hittar du självklart även olika tillbehör till din vakuumförpackare så som värmepåse och vakuumpåsar.
Med en vakuumförslutare slipper du slänga lika mycket mat eftersom att vakuumförpackaren håller dina råvaror fräscha upp till fem gånger längre än om du hade förvarat råvarorna på annat vis. En vakumförpackare är dessutom perfekt för marinering av alla sorters kött, fisk och grönsaker. Med en vakuumförpackare kan du enkelt förpacka din mat tättslutande, vilket gör att du slipper oroa dig för frysskador eller att maten blir dålig för fort. Vakuumförpackaren är inte minst många jägares favorit-apparat, eftersom den gör att köttet blir mörare och godare än om det förvaras i en vanlig plastpåse.
Om du vill laga mat enligt Sous Vide-metoden behöver du även ha en vakuumförpackare för att vakuumförpacka maten. Sous vide är matlagningssättet som används av både proffs- och hemmakockar och hjälper dig att få ett perfekt resultat varje gång du lagar mat. För att lyckas med Sous vide-matlagningen behöver du förutom en sous vide-cirkulator även en vakuumförpackare och vakuumpåsar. Genom att vakuumförpacka din mat håller den sig också fräsch längre. En vakuumförpackare hjälper dig också snabbt och enkelt att marinera livsmedel. Med mat och marinad vakuumförpackade kan marineringen bli färdig på ungefär en halvtimme. Du kan också använda en vakuumbehållare för att förvara matrester i kylen eller för att marinera kött vilket och uppnå samma resultat på mycket snabbare jämfört med traditionell marinering.