Välkommen till en värld full av god matlagning. Som prenumerant på vårt nyhetsbrev får du exklusiva erbjudanden, inspiration och kökskunskap.
*Genom att registrera dig på vårt nyhetsbrev accepterar du att ta emot email och SMS från KitchenTime med exklusiva erbjudanden och inspiration. Du kan avregistrera dig när som helst.
Vi blir ett med KitchenTime! Vi tackar för våra år som Kökets favoriter och välkomnar vår flytt till KitchenTime. Upptäck samma breda sortiment av köks- och bakprodukter online hos KitchenTime redan idag!
Är du säker på att du vill tömma varukorgen?
Din nuvarande varukorg kommer att raderas om du väljer att gå vidare med dessa varor
NATIONALDAGSFIRANDE! Ange kod: SE10 för 10% rabatt på nästan allt* för kök och servering. Shoppa nu»
Får rätt temperatur på maten med en stektermometer! En stektermometer, eller hushållstermometer, är ett mycket användbart verktyg för att hålla koll på rätt temperatur vid både matlagning och bakning. En stektermometer används för både hemmabruk och i proffskök. Med stektermometern kan du hålla koll på den exakta temperaturen på det du tillagar för att få det perfekta resultatet. Dom flesta digitala stektermometrarna visar snabbt på ett fåtal sekunder temperaturen på din mat och passar utmärkt för att mäta temperaturen i exempelvis kött, fisk, kyckling, soppor och såser såväl som i bakverk och bröd. Du kan också använda termometern till att hålla koll på vinets serveringstemperatur.
Vi har ett brett utbud av stektermometrar, framför allt digitala stektermometrar som du kan använda till all typ av matlagning. Termometrarna ser lite olika ut men är alla både små och smidiga att använda och hjälper dig att tillaga maten till önskad temperatur. Genom att du sticker in temperaturstickan i maten får du snabbt svar på temperaturen, hur pass tillagad maten är, även i mitten. Stektermometern är också perfekt att ta med sig när du är ute och grillar för att hålla koll på när kött, fågel och fisk har rätt temperatur och är färdiglagat. Att använda en stektermometer är ett smidigt och framför allt enkelt sätt att ta reda på när din mat har den perfekta temperaturen och kan ge dig perfekt resultat varje gång, oavsett om du är nybörjare eller proffs i köket.