FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Termometrar

Här hittar du alla möjliga termometrar du kan tänkas behöva i ditt kök! På KitchenTime har vi ett flertal termometrar som är anpassade för att mäta temperaturen på olika sorters råvaror.
20 träffar sorterat på  
Popularitet
Digital stektermometer 26 cm - Svart - Dorre
Dorre

Digital stektermometer 26 cm, Svart

159 kr179 kr
I lager

Mer om Termometrar

En thermometer är viktig vid tillagning av känsliga råvaror som fågel och fläsk, där stekgraden behöver uppnå ett minsta gradantal, men är även en viktig hjälp för att undvika att översteka protein som annars riskerar att bli torrt och tråkigt. Ett exempel på en av våra nya, populära digitaltermometrar med avancerade extrafunktioner är vår appstyrda termometer från Gastro Max.

Är du ute efter en klassisk stektermometer kan vi tipsa om vår prisvärda variant från Bengt Ek Design. I vårt sortiment av termometrar hittar du även kylskåpstermometrar, lasertermometrar och frystermometrar. Utöver de termometrar som hör hemma i kökets skrymslen och vrår har vi även utetermometer och regnmätare för ditt trädgårdsland eller din uteplats. 

Du kan välja mellan en klassisk analog termometer eller mer eller mindre avancerade digitala varianter varav flera har specialfunktioner som gör det möjligt att nå exakt den stekgrad du eftersöker! Med en stektermometer eller ugnstermometer kan du enkelt och smidigt hålla koll på vilket gradtal din stek har.

En köttermometer är smidigt att ha nära till hands och vi har bland annat en populär trådlös kötttermometer från OBH Nordica. Förutom kött termometer kan din kökstermometer självklart användas till andra rätter. En annan typ av termometer är en baktermometer. Denna kan du använda till att mäta temperatur på deg vid kritiska bakmoment. Vi har även en frityrtermometer som är till för att mäta olika slags vätskors temperatur.

Populära filtreringar

Tips & Inspiration

tisdag 5 mars 2024
Allt om din stektermometer
Guider

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*