Klicka här för att få 50kr rabatt!
Var först med exklusiva rabatter och kökskunskap
*Rabattkoden är personlig och gäller endast vid köp över 600 kr och ej på varor från Mateus. Genom att registrera dig accepterar du att ta emot email och SMS från KitchenTime med exklusiva kampanjer & kökskunskap. Du kan avregistrera dig när som helst.
Är du säker på att du vill tömma varukorgen?
Material | Kolstål |
Färg | Metall |
Induktion | |
Beläggning | Utan beläggning |
Bredd/diameter | 28 cm |
Artikelnummer | 10222677 / 68434997 |
Material | Kolstål |
Färg | Metall |
Induktion | |
Beläggning | Utan beläggning |
Bredd/diameter | 28 cm |
Artikelnummer | 10222677 / 68434997 |
Carina Norström
2022-06-10
Blev rostig efter första diskningen.
Visa fler
Anders Mellqvist
2022-04-30
Den är lätt och smidig. Känns som en vanlig panna i teflon. Bränner man bara in den som man ska så släpper det fint när man steker. Pannkakor går snabbt!
Visa fler
Eva-Karin Dalung
2021-12-27
Kanon stekpannor
Visa fler
Tomas
2021-08-27
Skitpanna som slog sig efter två stekningar utan att värmen var speciellt hög. Extrem tunn botten gör detta möjligt och inte konstigt att den var billig. Stekytan är dock OK.
KitchenTime
2021-09-17 Hej Tomas!
Tack för ditt omdöme.
Vad tråkigt att höra att du inte är nöjd med pannan. En kolstålspanna är en höjdare i köket men kräver sin hand. Vi rekommenderar att man värmer upp pannan långsamt. Du behöver sällan använda mer än 2/3 värme på en induktionshäll för ett fint stekresultat. Booster-funktionen skall aldrig användas på en stekpanna. Pannan får heller inte kylas ner för snabbt utan det bästa är att den får svalna på spisen för att förhindra att den slår sig.
Om du följt dessa råd och pannan trots det slagit sig ber jag dig registrera en reklamation i vårt reklamationsformulär så kommer du snabbt få hjälp i ärendet.
Visa fler
Tove Paulsson
2021-08-14
Se mitt omdöme på stekpannan 20 cm
KitchenTime
2021-09-17 Hej Tove!
Tack för ditt omdöme på kolstålspannan.
Vad tråkigt att du inte känner dig nöjd. Det låter för mig som att det skyddande lagret av vax inte avlägsnats ordentligt innan inbränningen. För övrigt är just olivolja inte den bästa oljan för instekning då den inte tål höga temperaturer. Linolja eller rapsolja är att föredra som intruktionen säger. Kolstål har en silvergrå färg till en början men denna färg kommer att ändras när du använder den, färgen kommer mörkna och ändras till en mer svart ton. Detta blir den naturliga non-stick belägnigen på pannan.
Jag råder dig att ta några bilder på pannan och kontakta vår kundservice så hjälper dom dig i ärendet.
Visa fler
Marie Granberg
2021-07-24
Hej! Gjorde som det stod på informationen. Stekte lövbiff med bacon. Tvättade pannan. Men när den torkat så blev det en som såg ut som rost i pannan så jag är inte alls nöjd med denna.
KitchenTime
2021-09-17 Hej Marie!
Tack för ditt meddelande.
Kolstål rostar extremt snabbt. Låt aldrig pannan ligga i blöt, och torka den alltid helt torr efter rengöring. Detta gäller alla kolstålspannor.
/Hanna
Visa fler
Erik Wennerholm
2021-05-11
Bra för de pengarna. Enkel och väldigt tunn, det gäller att inte värma på (eller kyla ner) för mycket. Fördel att den är väldigt lätt. Den gör vad den ska!
Visa fler
Jan Carlefred
2021-05-03
Kanonbra stekpanna till oslagbart pris! Ger kanonfina stekytor! Rekommenderas varmt!
Visa fler