WMF

Perfect Plus tryckkokare 4,5 liter

Perfect Plus tryckkokare 4,5 liter
1 429 kr
LÄGG I KUNDKORG
I lager, 1-3 arbetsdagar leveranstid
Fri Frakt
Öppet köp
Snabb leverans

  • Tillaga flera rätter samtidigt

  • Energibesparande

  • 3 års garanti

PRODUKTBESKRIVNING

Tillaga din mat på ett modernt, snabbt och hälsosamt sätt med en tryckkokare. Med en Perfect Plus tryckkokare så lagar du maten under tryck på över 100 grader!

Spara både tid och energi

Det extrema trycket och den höga temperaturen minskar tillagningstiden med hela 70 %, samtidigt som du även sparar 50 % energi. Detta gör att du både värnar om miljön, och sparar in tid som du kan lägga på annat än din matlagning, perfekt för den stressiga vardagen.

Bevara naturliga mineraler och näringsämnen

Fördelen med denna typ av matlagning är att de flesta vitaminer, mineraler och näringsämnen bevaras i råvaran. Du kan tillaga det mesta i din tryckkokare, som grönsaker, kött och fisk. Ideal för att skapa härliga soppar och grytor.

Beprövad teknik i en modern design

Just denna tryckkokare Perfect Plus från WMF är en kombination av en beprövad teknik och en modern design. Kontrollelement är impregnerade i handtaget och visar tydligt de olika inställningarna. 

Säkerställer en lång livslängd

Tryckkokaren är tillverkad av rostfri Cromargan stål, vilket gör att den skyddas mot skador och säkerställer en lång livslängd. Den är utrustad med en TransTherm universell bas, vilket gör att den är lämplig att användas på alla typer av spisar. Tack vare det flamskyddande handtaget och sida av gryta så är WMF Perfekt Plus även lämplig att använda på en gasspis.

Enkel och smidig rengöring

Den smarta mätskalan på tryckkokarens insida gör det enkelt att mäta ut exakta ingredienser och mängd. Rengöringen är även den väldigt enkel, ta bort handtaget och skölj under rinnande vatten, placera locket och grytan i diskmaskinen och det är klart.

Produkten har en kapacitet på 4,5 liter och mäter Ø 22 cm och finns även i en större storlek som rymmer 6,5 L.

SPECIFIKATION

Varumärke: WMF
Bredd/diameter 22 cm
Volym 450 cl
Färg Metall
Material Stål
Induktion
Artnr: 10042288 / 28209377