FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in

Pizzaspade

Med en praktisk pizzaspade slipper du oroa dig för att pizzan ska vika sig när du lyfter den från bakstenen eller plåten till tallriken.
14 träffar sorterat på
Pizzasten och pizzaspade 30x38 cm - Sten-björk - Eppicotispai
Eppicotispai

Pizzasten och pizzaspade 30x38 cm, Sten-björk

531 kr799 kr
I lager

Mer om Pizzaspadar

Här på KitchenTime finner du kvalitativa bröd- och pizzaspadar från flera kända varumärken som Eva Solo, Funktion och Big Green Egg som även erbjuder olika typer av bakstenar. Här hittar du pizza och bakspade i modeller, storlekar och material, både i rostfritt stål och trä, med långt eller kort skaft. Pizzaspadar som är gjorda i rostfritt stål har handtag i trä eller silikon som gör att det inte blir varmt vid användning.

I denna kategori hittar du flera olika varianter av pizza- och bakspadar. Med en pizzaspade kan du även enkelt lyfta den ogräddade pizzan från bakbord eller köksbänk till ugnen utan att toppingen halkar av. Pizzaspaden är även ett utmärkt verktyg vid brödbak och kakbak och gör att du slipper oroa dig för att bränna dig. Bakspadar är något som har funnits i våra hem sedan många år tillbaka i tiden. En bakspade används till att lyfta ut färdigbakade bröd från ugnen och var ett vanligare redskap förr i tiden då vi bakade mer bröd. En bakspade eller en brödspade används däremot ofta av restauranger som använder större ugnar, och stenugnar. 

En pizzaspade eller brödspade är väldigt smidigt att ha när du ska baka pizza eller bröd hemma och smidigt vill kunna ta ut och in pizzan och brödet ur ugnen utan att bränna dig. Med pizzaspaden skjutsar du smidigt av och på pizzan utan att behöva använda flera andra verktyg samtidigt. Pizzaspadar finns i olika utformningar och vanligtvis i ett trämaterial eller i stål, med kortare och längre handtag beroende på vilken typ av ugn som du använder. Till den vanliga ugnen hemma räcker det utmärkt med en pizzaspade med det kortare handtaget.

Populära filtreringar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*