FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in

Presenttips! Allt för den mattokiga köksälskaren

Lampfötter

Hos oss finner du ett brett sortiment av lampfötter från olika varumärken som passar diverse lampor. Skapa enkelt din egen stil i hemmet genom att kombinera en lampfot med en skärm du själv tycker passar.
79 träffar sorterat på  
Popularitet
Lodge lampfot aged brown - 46 cm - PR Home
PR Home

Lodge lampfot aged brown, 46 cm

642 kr999 kr
I lager
Lodge lampfot aged brown - 38 cm - PR Home
PR Home

Lodge lampfot aged brown, 38 cm

595 kr699 kr
På väg till oss

Mer om Lampfötter

Hos oss hittar du en lampfot till alla olika rum och behov. I vårt sortiment finns alltifrån enklare lampfötter men även lite mer uttrycksfulla pjäser som kommer göra stor skillnad i ditt hem. Det är viktigt att välja lampfot utifrån det behov du har och den atmosfär du vill skapa i rummet. Ljuskällor har allra störst inverkan på stämningen i ett rum och med flera olika lampor i olika nivåer kan du förändra ett helt rum. Hos oss hittar du lampfötter som står på golvet men även mindre varianter som kan placeras i fönstret, på soffbordet eller nattduksbordet.

En lampfot i mässing ger en väldigt varm ton i hemmet. En sån liten detalj kan göra ett rum mysigt och hemtrevligt. Vi har många alternativ i vårt utbud av lampfot mässing.

Vissa lampfötter är gjorda för att ha en stor skärm och blir då en viktig detalj i möbleringen. Andra lampfötter är till för att matchas med en liten lampskärm som inte alls blir en lika uppseendeväckande inredningsdetalj i hemmet. Vad du väljer beror på din personliga smak och i vilket rum ska den ska stå, och hur synlig vill du att den ska vara.

De lampfötter vi har kan kombineras med olika lampskärmar och passar i olika inredningar. Vi har bland annat lampfötter i mässing, silver, keramik, marmor och koppar så det finns ett brett utbud att välja från. Lampfot mässing är mycket populär bland en bred publik. Välj en lampfot som passar din egen stil och som ger det uttryck du önskar.

Innan du bestämmer dig för din lampfot bör du kolla igenom hela vårt sortiment så att du hittar rätt. Vi har ett flertal varumärken att välja bland som till exempel Cottex, Nuance och Markslöjd som tillverkar lampfötter i stål, gjutjärn, mässing och krom. Alla våra produkter är av hög kvalitet och vilken lampfot du än väljer så kan du räkna med stilsäker design. Fråga dig själv vilken känsla är du ute efter och vart i hemmet den ska stå? Vi har allt du behöver.

Vi erbjuder ett stort sortiment av lampfötter i olika färger och material för att du ska hitta något som passar din stil i hemmet. Vi har bland annat en lampfot mässing som du enkelt kan styla med en lampskärm i en färg du tycker om för en unik touch. Vi har även en lampfot glas som gör sig mycket stilfull i hemmet. En lampfot kan tyckas vara en simpel detalj men faktum är att det kan ge hemmet en vacker och unik känsla.

Populära filtreringar

Svart lampfot

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*