FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in

Presenttips! Allt för den mattokiga köksälskaren

Glasunderlägg

Här hittar du alla våra glasunderlägg, eller coasters som de också kallas. Glasunderlägg är inte bara dekorativa, utan skyddar även ditt bord från fula fläckar från oönskade droppar som runnit nedför ditt glas eller din flaska.
273 träffar sorterat på
Singles glasunderlägg 6-pack med hållare - Warm grey - Zone Denmark
Zone Denmark

Singles glasunderlägg 6-pack med hållare, Warm grey

245 kr350 kr
I lager
1
...
8
Sida 1 av 8

Mer om Glasunderlägg

Glasunderlägg är extra viktigt om du serverar drycker med högre syra, som vin exempelvis, eftersom många material är känsliga mot detta. Hos oss hittar du glasunderlägg i olika material som läder, rostfritt stål och tenn. Glasunderläggen bör vara enkla att rengöra, tåliga och ligga stabilt på den yta du önskar skydda. Och dekorativa såklart! Letar du efter ett glasunderlägg speciellt utformat för att fungera väl för vinflaskor kan det vara bra att välja ett med en liten kant nedtill som samlar upp eventuella droppar men även ser till att flaskan står mer stabilt än på ett vanligt glasunderlägg. Flera av våra glasunderlägg har även en praktisk medföljande ställning som gör att du enkelt kan stapla dem på ett och samma ställe mellan användningstillfällena. Bland våra populära modeller kan nämnas glasunderläggen i rostfritt stål från Stelton samt Mr Fredriks snygga coaster för vinflaskor. 

Glasunderlägg skyddar inte bara ditt bord mot fläckar utan är också en snygg inredningsdetalj att låta ligga framme på bordet. Vi har glasunderlägg i många olika material, färger och mönster så du kan hitta glasunderlägg som passar din stil. Välj bland glasunderlägg i allt från läder, kork, plast, marmor och rostfritt stål. Glasunderlägg är också en snygg och praktiskt detalj att ta fram vid fest så gästerna tryggt kan ställa ifrån sig sitt glas på bordet.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*