FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in

Iskrossare

Här hittar du alla våra iskrossare i olika modeller. Det kan vara svårt att portionera rätt mängd is då den är i form av stora och klumpiga isbitar, och det kan lätt bli för många isbitar eller för få. En iskrossare är perfekt när du ska göra somriga drinkar som exempelvis mojito eller caipirinha.
1 träffar sorterat på
Connor iskross - Rostfritt stål - Dorre
Dorre

Connor iskross, Rostfritt stål

377 kr629 kr
I lager

Mer om Iskrossare

En iskross är även perfekt när det vankas fest. Att krossa is kan vara svårt och tidsödande, men med något av våra verktyg går det enkelt och smidigt. Flera av våra modeller har uppsamlingslåda, vilket gör att du slipper oroa dig för att isen ska flyga åt alla håll. Krossar du is sällan är en ispåse och en ishammaren ett smidigt och bra alternativ. Iskrossaren gör att du enkelt får krossad is till drinken, desserten eller fruktdrycken. De flesta iskrossare har en vev där isen krossas med hjälp av att du snurrar på veven, vilket gör att isen krossas enkelt och snabbt.

För den bar- och drinkintresserade är en iskross ett smidigt och praktiskt verktyg att ha hemma bland barverktygen. Du får snabbt och enkelt krossad is med hjälp av iskrossen. Är du ute efter en present till den barintresserade kan iskrossen vara en utmärkt present som kan komma till stor användning. Imponera även på vännerna med goda drinkar med krossad is som ser extra lyxigt ut när den serveras istället för att servera med många stora och klumpiga iskuber. Det går absolut smidigast att använda iskrossen när du har färdiga iskuber att krossa istället för stora isklumpar. Iskrossen bör definitivt finnas med bland barredskapen hemma i barskåpet!

Populära filtreringar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*