FRI FRAKT ÖVER 499 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in

Ostbrickor

Ost är för många en av livets största njutningar. Njutningen kan dessutom bli ännu större om ostarna serveras på en snygg och praktisk ostbricka. Vi har ostbrickor i olika stilar och material för att du ska kunna hitta din favorit.
14 träffar sorterat på  
Popularitet
Markus tapasbrädor 3 delar - Akacia - Markus Aujalay
Markus Aujalay

Markus tapasbrädor 3 delar, Akacia

349 kr498 kr
I lager

Mer om Ostbrickor

Våra brickor har olika smarta lösningar som exempelvis runda ostbrickor som går att snurra så att alla enkelt kommer åt den ost de vill ha, eller ostbrickor där du kan skriva ostarnas namn på brickan med krita. Marmorbrickor är bland de mest populära produkter vi har i sortimentet, och en perfekt present när du ska gå bort på middag eller fira födelsedag! En tjusig marmorbricka är perfekt att servera dessertostar på, och vi har även modeller i både trä och marmor, så att du kan ha bröd på träsidan och ost på marmorsidan. Låt ostbrickan bli ett vackert element på ditt dukade bord och skapa en festlig stämning när du hellre vill äta ost än söta ting till dessert. Kombinera ostbrickan med en vacker ostkniv och servera ett gott dessertvin till i fina vinglas, det kommer garanterat att skapa en härlig stämning kring bordet.

För dig som är ute efter en klassisk ostkupa är det här du hittar dem. Slipp sunkiga plastpåsar på frukostbordet och förvara istället din ost i en praktisk och snygg ostkupa med glaslock! Oavsett om det är en ostbricka eller ostkupa du är ute efter så har vi båda delarna. Servera din ost med finess och kika in vårt utbud och välj det som passar dig och ditt kök!

Populära filtreringar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*