FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in

Brickor

Är du ute efter en snygg bricka för servering har du kommit helt rätt. Hos oss hittar du serveringsbrickor och ostbrickor i många olika typer av form och design. Här finner du stålbrickor, brickor i trä, brickor i plast, med handtag, och brickbord. 
232 träffar sorterat på
Serveringsbricka rund Ø35,5 cm - Svart - Dorre
Dorre

Serveringsbricka rund Ø35,5 cm, Svart

116 kr229 kr
I lager
KAMPANJ
1
...
7
Sida 1 av 7

Mer om Serveringsbrickor

Ett par brickor i köket är inte bara praktiskt vid förflyttning och servering, de kan dessutom både vara dekorativa på väggen eller på köksbänken. Här hittar du allt från rejäla serveringsbrickor till dekorativa marmorbrickor eller små smörgåsbrickor.

Vilken typ av bricka som du bör skaffa beror på hur du planerar att använda din bricka. Om du vill använda brickan till att servera någon du håller kär frukost på sängen kan det vara bra att välja en bricka med handtag så att överraskningen inte blir förstörd på väg in till sovrummet om du inte har brickan i ett fast grepp. Är du ute efter en bricka att bära in till vardagsrummet för att avnjuta din frukost framför TV:n kanske du vill ha en lite mindre bricka som även lämpar sig för frukost på balkongen där bordsytan kan vara begränsad. Här nedan finner du helt säkert den bricka som du kan tänkas vara ute efter.

En bricka har man stor nytta av både vid servering av dryck, snacks eller mat både till vardags såväl vid festliga tillfällen. Brickor finns i många olika material, storlekar och utformningar vilket gör att du kan hitta en bricka som passar din stil och behov. Materialen är oftast avgörande för vad du kan använda brickan till och hur tålig den är för olika behov. Brickor används förutom till servering även som inredningsdetalj. En bricka används ofta som en del av inredningen och att bara låta stå framme bara precis som den är eller att lägga fina prydnader, ljus eller andra saker i hemmet som får en samlingsplats på en bricka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*