FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Presenttips! Allt för den mattokiga köksälskaren

Fruktskålar

Är du ute efter en fruktskål, fruktkorg eller ett fruktfat är det på denna sida du ska leta! Här har vi samlat fruktskålar i olika material som glas, rostfritt stål och koppar i varierande storlekar.
26 träffar sorterat på
Jade fruktskål - Vit - Rosenthal
Rosenthal

Jade fruktskål, Vit

233 kr259 kr
I lager

Mer om Fruktskålar

Tänk på att vissa frukter utsöndrar större mängder eten än andra, -en gas vilken gör att mognadsprocessen påskyndas. Frukter som banan, melon och vissa äppelsorter producerar mycket eten, medan exemepelvis citrusfrukter producerar mindre. De flesta frukter kan förvaras i kylen och läggas fram på fruktfatet några stycken i taget för att öka hållbarheten. Tips på frukt och grönt att förvara i din fruktskål är bananer, ananas, citrusfrukter, avokado och tomat.  

Fruktbrickor och fruktskålar får gärna vara dekorativa, eftersom det är den typ av serveringsskål som ofta står framme på diskbänken året om. Fruktskålen är perfekt för förvaring av de frukter och grönsaker vars mognadsprocess behöver påskyndas, eller vars smak påverkas negativt av att förvaras i kylskåp. En vacker fruktkorg ger också rummet färg och fräschör. 

Populära filtreringar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*