FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Salladsskål

Här hittar du alla våra salladsskålar och salladsfat i olika storlekar och material! En salladskål bör rymma önskad mängd sallad och grönsaker samtidigt som den har generöst med utrymme för att blanda runt salladen tillsammans med eventuell dressing eller olja.
268 träffar sorterat på
Raw glasskål Ø26,5 cm - Klar - Aida
Aida

Raw glasskål Ø26,5 cm, Klar

208 kr299 kr
I lager
KAMPANJ
1
...
8
Sida 1 av 8

Mer om Salladsskålar

Till din salladsskål behöver du antagligen ett par salladsbestick med långa handtag för enkel blandning av ingredienser, dressing och salladstopping. Alla våra salladsbestick hittar du här. Vill du ha tips på smarriga sallader föreslår vi att du kikar under Inspiration där vi bland annat har ett recept på en fantastiskt god Chèvresallad!

Våra salladsskålar finns i både djupa modeller och vidare, fatliknande varianter. Våra salladsskålar i plast passar perfekt när du förbereder pastasallad till picknicken, medan våra modeller i porslin eller rostfritt stål gör sig bra på middagsbordet eller på buffén. Vi har även salladsskålar med handtag och lock, för smidig förvaring och hantering. Flera av våra salladsskålar ingår i en serveringsserie som gör det möjligt för dig att matcha din servis med dina serveringsskålar och fat- sök på seriens namn i sökfältet eller ta en titt under fliken serier så dyker alla produkter i den önskade serien upp.

Tips & Inspiration

fredag 8 mars 2024
7 tips för en godare sommarsallad
Guider

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*