FRI FRAKT ÖVER 499 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in
Dukning & Servering/Fat, Skålar & Brickor/Uppläggningsfat & Serveringsfat

Uppläggningsfat & Serveringsfat

Här hittar du alla möjliga typer av fat, vi har bland annat fat i rostfritt stål, marmor, poslin och trä! När du ska servera middagsmaten vid bordet eller förbereda en buffé kan det vara trevligt att ha ett eller ett par vackra serveringsfat att lägga upp dina läckerheter på.
533 träffar sorterat på  
Popularitet
Ditte serveringsfat - Grå-svart - Sagaform
Sagaform

Ditte serveringsfat, Grå-svart

384 kr549 kr
I lager
1
...
15
Sida 1 av 15

Mer om Uppläggningsfat & Serveringsfat

Vi äter först med ögonen och därefter med munnen brukar det sägas. En maträtt som ser dåligt upplagd ut kommer vi att uppleva som mindre god- även om den smakar fantastiskt! Därför tycker vi att du för att ge dina maträtter rättvisa bör investera i ett vackert serveringsfat som kan förhöja dina och andras smakupplevelser. 

Här på KitchenTime har vi flera olika modeller i varierande storlek och färg, för att passa olika tillfällen och smak. Om du är ute efter bufféfat kan vi rekommendera något av våra avlånga marmorfat som ger en riktigt rustik känsla. Våra fat i marmor finns både i grönt, brunt och vitt. Vi kan även rekommendera ett fat på fot från Mon Amie Rörstrand som skulle passa perfekt för efterrätter så som minimuffins, cupcakes, eller förrätter som krusader eller bruschettas.

Populära filtreringar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*